|
Roadstar,ın double din rd serileri nasıl? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
sonu 50 ile biten modeller uzakdoğu için üretiliyor ama sorun çıkmaz. uluslararası garantisi var onların da.. tercih meselesi tabii ki ama benim son iki ürünüm pioneer avh 4250 ve 8450 oldu. ikisi de sağlam cihazlardı ve garanti ihtiyacı duymadım. cihazı alırkenki önceliklerinizi tam yazarsanız daha iyi olur.
örnek veriyorum benim için amfi çıkış sayısı (3), bluetooth, 7"ekran, çıkma kafa ve ürün kalitesi önemliydi. bu yüzden pioneer avh 8450bt aldım. ürünü alırken bunları belirlerseniz daha iyi olur. çünkü sonra satarken zarar ediyoruz. |
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yarı yarıya fiyat farkı var, boyle bir durumda garantsiz tercih edilebilinir. bozulursa al bi garantsisiz cihaz daha aynı fiyata gelir. bozulmazsa yarı fiyata kullanmıs olur. |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
pionneer bu sektorde buyuk bir marka, urunleri iyidir. sess kalitesi iyidir. |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |