|
SiMaO Design Peugeot 307 ! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
SiMaO
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2008 Saat 18:02 |
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gsozlar cok yakısıklı olmus...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arka kısım hafiften astrayı andırıyor
jantlar daha farklı olabilir yada renklerle uyumlu olabilirdi
aracın üst kısmı siyah oldugu gibi içindeki herşeyde siyah olmuş onlar farklı renklerde yaparak biraz gerçekçi bir hava verileblirdi
umarım yanlış anlamazsın bunlar benim düşüncelerim
|
|
SiMaO
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yorumun için teşekkür ederim 1.Arka farları 207 farı öle can sıkıntısı değiştirdim :) 2.İlk camlara film yaptık ondan sonra dedim 2 renk yapalım ve böle oldu... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yaf 307 ye her sey yakısıyor :):)
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok güzel olmuş hee..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya bu photo shopu bbanada ogretın evde canım sıkıolıo ama yapamıorum hangı programı ındırcem napcam needıcem bılmıorum :S
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o çizgi olmasa daha güzel olurdu bence
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eline saglık güzel olmus
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sinanım jantlar ve difüzör çok iyi olmuş ama seni tanımasam derimki bu acemiliktir fakat ön kaputun bittiği yerdeki manzara ile birleşimindeki hata sana yakışmamış ellerine sağlık kardeşim...
|
|
SiMaO
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Deran abi 5 en fazla 10 dakikada yaptım öle canım sıkıldı ve öle detaylı bir çalışma olmadı zaten ;)
Yorum için teşekkürler. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |