![]() |
|
Egsoz Emisyon Sistemi Arızası ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 Saat 14:11 |
Merhaba arkadaslar konuyu forumda aradım ama tam bilgi bulamadım, dün yolda gelirken egsoz emisyon sistemi arızası uyarısı aldım ve ekranda sarı uyarı işareti belirdi.. Aracı henüz servise götürmeye vaktim olmadı öncesinde size danışmak istedim. Şu an aracın çalışmasında herhangi bir düzensizlik yok ama uyarılar halen duruyor.Yakıttan kaynaklanabileceğini düşündüm fakat sürekli aynı yerden alıyorum yakıtı, aracı pek devirli kullanmıyorum normal seyirinde sürekli..( Bu arada araç LPG li)
Sorun ne olabilir?
Düzenleyen gogly35 - 22 Ocak 2014 Saat 18:15 |
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Servise gidiyorum lpg ustasına gönderiyor , ona gidiyorum cihaza bağlayıp iptal ediyor 1-2 hafta sonra yine baslıyor sorun.. Çözüm bulamadık henuz
![]() |
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
bunla alakalı yardımı olabilir
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=30290&title=katalizor-nedir-neise-yarar-ariza-isigi daha önce benimde başımda böyle bir durum vardı fakat ben enjeksiyon değişimi ile sorunu çözdüm katalitik konverterden kaynaklandığını sanıyordum yani çoğu usta öyle yönlendirmişti enjektör değişimi ile sorun giderildi katalizör ü halen değiştirmedim bayaadır bi sıkıntı yok uyarı ikaz ışığı yanmıyor araç normal halinde.
Düzenleyen mami202 - 22 Ocak 2014 Saat 19:54 |
|
![]() |
|
inceledim konunuzu benzer sorunlar oluyor artık bir kaç ustaya daha danışmak gerekiyor...teşekkürler
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |