![]() |
|
Kapıdaki Sürpriz! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2014 Saat 13:07 |
biri çıksın desinki ben bi küp altın buldum baltayla kazmayla girerim paramparça ederim arabayı bi umut işte....
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
adamın yerinde olsam satar ikinci el araba alır satarım her aldığım arabanın döşemesini sökerim
|
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
ben kapıyı sökmeye gidiyorum
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilginç, bize çıksa çıksa kuş ölüsü çıkar (lineamda öyle olmuştu)
![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
ferhattasdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
Bende arka kapı hoparlörlerini değiştirmeyi düşünüyordum...
Bu bir işaret mi acaba!!!
![]() |
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bizim eskiden brodwayde de 5tl bulmuştuk.Ama kapi icinde degil koltuk altında .))
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BİZDEN ÇIKSA ÇIKSA BORÇ KAĞITLARI İLE TRAFİK CEZALARI ÇIKAR...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
O derece küfürler ettim ki akıllara zarar milletteki şansa bi bakar mısın arkadaş ya kucaklıyorum hepsini
![]() |
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
şansa bak
![]() |
|
![]() |
|
abdullahaydn52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ç Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn52
hadii canım...
![]() |
|
PEUGEOT 206 1.4 HDI X-DESİNG
|
|
![]() |
|
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Her fotografta muz kabugu var ne is anlamadi
![]() |
|
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
ikinci el alıp kapılara bakıp satmak lazım elbet birinde çıkar :)
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hahaha aynen Ramazan abicim hayırlısı. :)
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
seninki tamamen kötü olsa olsa seninkinde fazladan civata felan çıkar başkan
![]() |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sıfır aldım hic bakma geregi duymadım. Ama bir ara baksam iyi olur icinde ne var ne yok hic bilmiyorum :)
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Tamamenn katılıyorummm
![]() |
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
hacılar bizimkilerden çıksa çıksa çekirdek kabuğu sigara izmariti felan çıkar boşuna sökmekle uğraşmayın bence
![]() |
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Ben söktüm birşey çıkmadı, gerçi aracı aldığım şahıs memurdu pek şaşırmadım
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Şuandan itibaren bütün döşemeleri sökmeye karar verdım bakalım bızım kapılardan ne çıkıcak bul kapıyı al parayı
![]() |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Yarın sabahtan ben de bakacam 4 kapıya.
Gerci milletin kapısından dolat çıkar Bizimkinden ........ |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |