![]() |
|
Fiyat saçmalığı ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen hakki neyse o. Azı karar, çoğu zarar . .
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
rkalkan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hhelede galerici esnafı deli eder adamı, 20 liralık arabaya nakit 11 vereyim der, alır sent sepet 3 katına satar. Allah korkusu yok çoğunda. Tabi tüm esnaf üzerine alınmasın, hakkıyla işini yapana lafımız yok.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Bir galerici de beni yaktı. En çok zoruma giden de şu lafı olmuştu:
"aslında bu araba çok ucuza gitti de neyse..." sövesim gelir her hatırladığımda, keşke almasaydım dediğim çok oldu. Ama şimdi masrafını yaptım aslanımın. seviyorum aslanımı artık.
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
308 çıktı :)
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Acıkcası 307'mi satıp 308 almam, makyajlı 307 hic almam. Bizim araclarında ici 308 gibi olsa bir de, tadından yenmez. :)
|
|
![]() |
|
dreamcast87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dreamcast87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dogan hocam sadece meraktan soruyorum :) makyajli 307 hiç almam demissiniz fikrinize saygim sonsuz neden böyle dediniz sadece merak ettim :)
|
|
![]() - AIRBUS A307 - Peugeot 307 1.6 HDİ 110 HP 2006 |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
arabadan arabaya değişir. kimisi bakımlıdır ekmeği tuzu yerindedir değerini alır karşıdakide.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Elbetteki zevkler ve renkler farklıdır. Nedense makyajlı kasayı hic sevemedim. Her sey aynı ama öndeki o ızgarayı ve sislerin yerini bir türlü sevemedim. Aynı model 207'de evet göze hitap ediyor, ama 307 icin biraz fazla abartı olmustu o ızgara, 206+ da aynı sekilde. Zaten Peugeot'nun en az satan araclarından oldu. Dikkatinizi cekti mi bilmiyorum ama, makyajlı kasa makyajsıza göre cok daha az.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |