|
COK COK ACİL FAN SORUNU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
berkayaldırmaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkayaldırmaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2013 Saat 01:10 |
ARACIM 2007 MODEL 207 1.4 COMFORT 75 HP ARACIM BU HAVADA 5 DK DA BİR FAN AÇIYOR NEDEN YAPAR ?
|
|
bitirdin beni 207
|
|
berkayaldırmaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkayaldırmaz
|
Su eksik degil devirdaim dediginiz trigerle birlikte değişen şeyse o da değişti hava bu kadar soguken 90 derecede sürekli fan 5 dk da bir açıyor..
|
|
bitirdin beni 207
|
|
berkayaldırmaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkayaldırmaz
|
Rölenti ibresi dururken hafif oynuyor normal çalışır halde bırakıtıgm zaman rölentisi düşük yüksek degil bi kaç gündür böyle bugün beni baya bi strese soktu anlayacağınız yarın ustaya götürücem çok maliyetli birsey cıkarmı düz yolda giderken fan açmıyo sadece yavaş gittiğimde ve rölentide çalışırken bile fan açıyor ilginize teşekkürler..
|
|
bitirdin beni 207
|
|
berkayaldırmaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkayaldırmaz
|
Peki devirdaim dediğniz şey tam olarak triger kayışının ordaki sey mi ?
|
|
bitirdin beni 207
|
|
berkayaldırmaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkayaldırmaz
|
Devirdaimi değiştirdiğim ustaya götürücem eger ondan cıkarsa en azından tamamı bana yıkılmaz başka bişeydense yarın bulucaz artık bi şekilde ilginize teşekkürler :)
|
|
bitirdin beni 207
|
|
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1-termostat açmıyor olabilir
2- hava yapmış olabilir ( aracın suyu aşırı derecede bi kez eksiltmişse yada suyu değiştirdiyseniz sonradan ilave eddiğiniz su hava yapıyor buda harareti sürekli yükseltiyor 3-hararet müşürünün ömrü bitmişsse, yada bozulmuşsa kafasına göre sürekli fan açar 4- arkadaşların dediği gibi silkülasyon olmuyorsa yani devirdayım etmiyorsa oda sıkıntı çıkarır... radyatörden motora doğru büyü kalın bi hortum gidiyor elinle çalışır vaziyetteyken sık eğer sıcak ama havalı bir şekildeyse arac hava yapıyor ama su silkülasyonu olmuyor, yok sıcak su eline geliyorsa yukarda söylediklerimden birinde sıkıntı var.... |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
berkayaldırmaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkayaldırmaz
|
Sorunu bugün çözemedik usta böyle dolaş herhangi birşey olmaz dedi ama tedirginim fanın altından ufak bi parça söküp bişeyler yaptılar araç suan ilk caliştığında hırıltılı ve dengesiz çalısıyor beyinden olabilir dedi fan 1 inci devreye girer girmez ikinciyi sokuyormus hararet yükselmıyor 90 da açıyor cidden arabadan soğuttular usta nasıl çözemez ?
|
|
bitirdin beni 207
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence ustanızı değiştirin, çevrenizde varsa tavsiye edilen bir usta ona gösterin.
|
|
berkayaldırmaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkayaldırmaz
|
tavsiye edebileceğiniz istanbul içi usta varsa yazarsanız sevinirim işi bilen birine götürmek en hayırlısı..
|
|
bitirdin beni 207
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |