|
Devir saatinin Değişkenliği mümkünmü? |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | ||
_ali_
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teorik olarak rüzgar arkadan biraz sert esiyorsa sürtünme düşük olacağından daha az güçle daha yüksek hız mümkün olabilir. Ama bu hızlar için pek tecrübem yok.
|
||
206 1.4 + LPG
|
||
ZP105
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Şimdi bende merakla müsait bir zaman kolluyorum, hız testleri makine yada 2 araçla yapmak için.
yanlız dikkatimi çeken, 1-2-3-4 ncü vitesler biterken devam devirleri 5bin devirden başlarken 5nci vites 4binden başlıyor?
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bilgiler için teşekkürler ...
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
izmitte buldum dyno-test, bugün gidicem hayırlısı bakalım :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar öncelikle, kadranımda 3 km kadar sapma varmış malesef, ama geriden yani 210 oluyor hız :D
Evet arkadaşlar,bu durumla ilgili, teknik açıklamayı yapıyorum. 1-2-3-4 viteslerim kısa şanzıman, 5nci vitesim uzun şanzımandır. yol yetse kadrana takla attırtacak kadar uzun bir 5nci vitesim bulunmakta :) gördüğünüz üzere 5bin devirde 210 km hız, övünmüyorum yav, havada atmıyorum maşallah deyin yeter :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kontes için son bir hortlaması unutulmaması gerekiyor bu aracın :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Burak :D :D :D unutturmuyorsun ha bire zaten Kontes ha Kontes :D
yeni cenavara az kaldı
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi unutulacak gibimi kıskanıyorum üstüne :) birgün benimde olucak gti :)
|
||
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
inşallah :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
heralde onunla ibre 260'ın üzerindeyken videolar gelir
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
Burak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Artık onunla süraat rekorları bekliyoruz zaten İstanbul park keser onu :)
|
||
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
FELAKET BENİM DİĞER ADIM HACIIIIIIIIIIIIIIII :D :D
Eskiden Pırfena Derdiler Bana (Kürtçe Çok fena) demek counter Strike da senelerce Pırfen@ nick'i Kullandım Burakcım Herşeyin Hayırlısı diyelim :) ist park'a almazlar beni oraya gerçekten yarışacak adamları almıyorlar
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sürat yerinde güzeldir üstadım. Ben ailemle bile kadran kırdım.
Korkunun ecele faydası yok, Yaşamak istediğimizi yaşadık, Taktir allahın. varsa işin içinde 1 son. 20 km ye de bakmaz 200 km ye de.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
kursat611
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
|
|
benim şanzımanda galıba o dediğinden 5250 devir dip kadran 210 km/h bi kere akis yedi bu günde şanzıman 2. vites dişli sıyırmıs tamırde yatıyo garibim lastikler 205 40 17 ama orjinalı ile aynı dönüş çapına sahip |
||
Burak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aahh kontes ah :(
|
||
|
||
kursat611
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
|
|
kimdir bu kontes ...) |
||
halilefe
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merakla bekliyorum kardeş allah kaza bela vermesin.
|
||
halilefe
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ahh burak ahhh 18750 verdirip aldıracaksın bana o olacak yani
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sizin de şanzıman orjinal değil o zaman,
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |