![]() |
|
P.T. Kocaeli Toplantı kadrosu tespiti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hayır imzana da yazmışsın 1.6 XS diye, adamlarda hiç dikkat yok üstelik biri moderatör diğeri temsilci.
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Yani şimdi imzaylamı karar verelim yoksa hislemi ? Gti hissi veriyor yav görünüşü sorgulamaya bile ihtiyaç duydurtmadı yani :p ![]()
O senin kullanımınla Recep :) ben araca bindim mi +8 beygir katıyorum
![]() ![]() ![]() |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
serkan amca sende gelcenni beni kabul etmezse senle gidek :)
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Aziz akşam akşam iyi güldürdün beni
![]() ![]() ![]() Recep bilmiyorum, yarın sen ben ve Burak bi değerlendirme yapalım, ona göre karar verip son sözümüzü söyleyelim.
|
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
ne için hacı abi :)
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
||
Seninle gidelim dedin ya, yarın Burak, sen, ben bi değerlendirme yapalım gidip gitmeyeceğimize karar verelim dedim.
|
|||
![]() |
|||
||
AZİZ ABİ HARBİ ALEM ADAMSIN ABİ SON YAZDIKLARINI GÖRMEMİŞİM :)
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-orjinal-piril-piril-takas-olur-acil-127864433/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true
TAKAS EDERMİSİN DEMİŞ BEN MODELİ YÜKSELTCEM DİOM ADAM TAKAS DİOR :)
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Begler gelmezseni agir laf ederim... O kadar diyorum.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
Pazar olduğunu öğrenince Recep direk iptal oldu zaten :)
|
|||
![]() |
|||
||
abi gececiyim neapyım
![]() |
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
||
Konu Kaput :D
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
hahahah
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
radikalsovalye ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı radikalsovalye
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bende ankaradaydım şimdi kocaelindeyim bende katılmak isterim
|
|||
206 1.4 prencesse
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |