![]() |
|
Kış geliyor silecekler sağlam mı?(silecek fırsatı) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ramazan_070 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: Meçhul... Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ramazan_070
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hatırlatma için teşekkürler...
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bosh aerotwin silecekler var bauhaus'ta. 20 liraymış teki. dün arkadaşa aldıracaktım opel corsa enjoy modeline 70e 35 takmış ve uymuş. acaba 206ya da uyar mı ona göre aldıracağım. ölçülerden de öte takılan kısımlar aynı mı acaba.
|
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bosch aerotwin aldım, yıllardır sorunsuz kullanıyorum.. tavsiye ederim
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o zaman bizim araçlara da uyuyor. ama 70e 35 varmış. acaba süpürme alanı için uygun olur mu? normalde 65e 40 olması gerekiyor. |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |