![]() |
|
Kolçak Nasıl Takarım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 Saat 23:45 |
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladığım kadarıyla bu üründen herkes memnun ve başarılı bir ürün nalburlarda falan bulabılırmıyım sizce kolay bulunan bır malzememı yoksa yapı marketlerınımi aramak zorundamı kalıcam :( |
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Resimdeki Bu ürünün aynısını aracımda kullanıyorum herhan gibir sıkıntısı yok ne ses nede başka bir şey korkusuzca kullanabilirsin.
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
tekrar sağolun bunu yazdım bır yere yarın arıcam bulurum inşallah :) |
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
var hocam zamanında çok araştırmıştım, ''ceresit cs 225 siyah silikon'' diye geçiyor. ben kullandım bunu kolcak icin, icin rahat olsun.
|
|
![]() |
|
Tekrar teşekkürler hocam bende aslında sılıkon duşunmedım desem yalan olur ılk etapta çift taraflı bant dusundum ama sonra sağlıklı olmaz dıye vazgeçtım o düşüncemde sılıkon daha mantıklı varmı markası falan bu bahsettığınız urunun yoksa genel olarak kullanılan tüp şeklınde yapıştırıcı sılıkonlardan herhangibirimi ? |
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
evet parcalarda esneme sürtme olabilir, sen en iyisi parcaları montaj yaparken 5tl ye satılan bir siyah silikon var nalburlarda kutusu yesil renk, ondan al orta konsola vida yapacagın yere kolcak montaj olacak yere ve birbirine degen parcalara bolca yerlice sık, merak etme soktugun zaman elinle bile 2dkda cıkarabilirsin dedigm silikonu, hic olmazsa ses gıcırdama fln olmaz bu sekilde, senin aldıgın urunde armsterden pek farklı sayılmaz yani biri 30 ise armsterin bence 80 olması lazım ama dedign gibi 150 gibi bi rakam istiyrlar ee haliyle bence de abartı bi para.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler hocam biz öğrenci adamız olduğu kadar artık ama en kötüsünü almadım yine piyasada bulunan (aksesuarcılarda) ürünlerın en kalıtelısını aldım diyebilirim armsteri biliyorum ama 135 TL gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam oda bana gelmedı hoşuma gitti bundan aldım eğer sökmek ıstersemde gerıde kalabılecek delıkler ıçın tamamen orjınal olmasada küçük bir önlem aldım mobılyacılar da vardır yuvarlak etıket tarzı dolapların vıdalarını yok ederler onlardan aldım bır tabaka siyah renk en kötü ihtimal onlarla hallederım ama söküp atcağım bişey olduğunu sanmıyorum ne gibi ses yapar bu urun onu anlamadım aracı surerkenmı ötme yapıyor ?
|
|
|
![]() |
|
ucuz bir ürün ise orta konsolu delmeni tavsiye etmem, ses yapar ya da esneme yapar canını sıkarsa geri sökmek istersin orda delikler kalır. ben daha evvel bu tarz montajı olan 30 tl lik bir ürün aldım. yerine yerlestirdim ama begenmedim, bi kac ay paramı biriktirip armster aldım. 206 icin özel kalıp aparatı tam uyum saglıyor.. yine de saol ben bunu takacam diyorsan, bu kolcaklarsa once bacakları yere sabitle vidala sıkma cok, sonra kolcaka ayakları hizala birlestir en son vidaları sık. kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
Merhaba arkadaşlar 206 aracım için bugun kol dayamalardan aldım ürün resımdekı değil daha kalıtelısı surgulu dıkışlı model ve bıraz daha sağlam bir ürün yanlız ayak yapısı aynı bunun gibi nasıl montaj yapabılırım 4 adet vıda ıle işi bitirmek ıstıyorum daha fazla vıda sıkmak ıstemıyorum konsola forumda araştırdım bır kaç konu buldum bununla ılgılı ama herkes yapılmış halını koymuş yapmım aşaması yok malesef varmı fıkır verebılcek olan ?
![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |