![]() |
|
P.T. Altın günü Başlamıştır... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 891011> |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GÜNCEL
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
son hafta ( alicilik ) dostum paranı gönderdim iyi günlerde harca :)))
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Beyler teşekkürler,
Alper, telloltello, fexzi nin paraları görünüyor şimdilik Meblağa göre ben de devam edebilrim. Sonunculuk da kabulum
![]() |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Azizimin parayı geciktirdim özür dileyerek yatırdım bugün,alim güle güle harca.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
abi ben yanlıs göndermişim ya
TR1 5000 6400 0001 4229 1025 908 ibana göndermişim iş bankası :((
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Favzi abi teşekkür ederim.
Salih abi saolasın teşekkür ederim. Erol hocam hiç önemli değil ben de zaten ona aktaracaktım ![]() Alper Fexzi tellotello 307bursa Erolss göndermiştir. |
|
![]() |
|
Hadi bakalım yenisi hayırlısı ile olur inş. 4 kişi kaldı göndermeeeyen
![]() |
|
![]() |
|
abdullahalas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahalas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
alicilik ben internet subeme giremiyorum bu gun gun içerisinde gonderecegim dünden beri uğraşıyorum ksuura bakma
|
|
abdullah alasss
|
|
![]() |
|
abdullahalas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahalas
kardeşim şimdi gönderdim kusura bakma iyi günler
|
|
abdullah alasss
|
|
![]() |
|
Rica ederim hocam teşekkür ederim. Son 3 kişi kaldı
![]() |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
İnsanlık hali aksama olur ama fazla uzamasın arkadaşlar ilk haftalardaki gibi hassas olalım.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahalas
valla pazartesinden beri internet şubeme giremedim kardeşim tekrar kusura bakmayın
|
|
abdullah alasss
|
|
![]() |
|
Fevzi abinin dediği gibi gecikme olabilir sıkıntı değil pazartesiye kadar burdayım :D Sonra yurt dışı :D
|
|
![]() |
|
onurazgin a teşekkürler son iki
|
|
![]() |
|
son iki ?
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Ya ben bir takim aksilikler yasiyorum. Alicim numarani bulamiyorum netim yok telden giriyorum. Bana tel nonla bir ulasirsan garanti cep bankla gondere bilirim kusura bakma kardesim hem firsatim olmadi hemdeimkanim.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ali ben memlekete cıkmadan yollamıstım ıkı hafta once azıze ve sana aynı anda gonderdım anlamıstrsın umarım dıyede aramamıstım bır sorun yoktr umarım
|
|
![]() |
|
Alper parayı gördüm teşekkür edeirm sıkıntı yok.
Aziz abi yurt dışına çıkıyorum ben de yarn akşam 2 hafta yokum sonrasında görüşürüz seninle beraber eergul kaldı. Ondan ses çıkmadı. |
|
![]() |
|
yurt dışı günceli !!!!
|
|
![]() |
|
Hortlatalımda yeni arkadaşlar, www.Peugeotturkey.com ailesinin geçmişini bi görsün :))
Düzenleyen Aziz - 03 Ekim 2013 Saat 17:20 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 891011> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |