|   | 
 | 
| mutlu olan varta ! | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa <12 | 
| Yazar | ||
| sezar206   3. Vites     18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2013 Saat 19:12 | |
| 
 Hocam geçmiş olsun  öncelikle bilye sesii nasıl bir şeydi? Şu anda bende de var önceleri yoktu, debriyaj halatını değiştirdim ve bir süre sonra bu sesi yapmaya başladı. Şimdi gösteriyorum aynen dediğiniz gibi şanzımandan geliyor diyorlar. Araç boşta çalışırken ses geliyor debriyaja basınca kesiyor bendeki. Sizdeki nasıldı acaba? Boşa şanzımanı açtırmak da istemiyorum aslında.  | ||
| 
     2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı Atiker lpg | ||
|  | ||
| errör   3. Vites     Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2013 Saat 19:25 | |
| 
 teşekkürler fatih bendeki ses şöyleydi; araç boşta, çalıştırdık ön taraftan başlıyor şıkşıkşık sübap sesine benzer ses çıkartmaya debriyaja bastğım anrda kesiyor eğer ayağımı debriyajdan çok yavaş çekersem ses az geliyor ama ayağımı debriyajdan birden çekince ses daha yüksek çıkıyor bunları sende bir dene . işin aslı kimse "bilmiyorum abi açıp bakmak lazım" demiyor hemen şanzıman deyip çıkıveriyor işin içinden. ses öyle çok yüksek değilse sistemin çalışmasına büyük bir zarar vermiyor ama yüksek devirdede o bozuk bilya illaki mile ve yuvasına zarar falan veriyordur. debriyaj set olarak değişince ses kesildi bende ama halatıda bir tekrar kontrol etmek lazım gerginliğinde falan sorun olabilir. | ||
| 
     307 xsi 2.0 petrol
     | ||
|  | ||
| sezar206   3. Vites     18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2013 Saat 19:55 | |
| 
 Teşekkür ederim. Bendeki sorun ise motor soğukken ses yok denecek kadar az hatta yok. Ama biraz kullanıp motor ısındığında özellikle uzun yolda ses yapmaya başlıyor.  Debriyaja basınca ses kesiliyor, debriyajı bırakınca ötmeye başlıyor. Yarım basma işini hiç denemedim ama basıp bıraktıkça mutlaka düzenli olarak aynı sesi yapıyor. Olmazsa biraz daha binip sonrasında da baskı balatayı set olarak değiştirip bende bir denerim sizin gibi. Çünkü kimse dediğiniz gibi emin konuşmuyor. Şanzımandandır ya o gibi cevaplar alıyorum.  Halat değiştiğinde bir iki hafta sonra sanayiye gidip kontrol ettirdim ve hlatı yanlış takmıştı kalfa usta da bana aracı sürerken debriyaja basılı tutarak sürdüğünü düşün o şekilde kullanmışsın demişti. Baskı balatanın anasını ağlattık yani :) Napcan ya vurmayla bitmez bu tip adamlar salla gitsin diyoruz artık bu kaç oldu sanayi işi :)) | ||
| 
     2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı Atiker lpg | ||
|  | ||
| errör   3. Vites     Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2013 Saat 20:12 | |
| 
   geçmişolsun ama aracını "peugeotu" "citroeni" tanıyan bir yere götür bence, her markayı yaparım abi diyenler genelde biryeri yapıp başka yeri bozuyorlar..
    | ||
| 
     307 xsi 2.0 petrol
     | ||
|  | ||
| Yanıt Yaz   | Sayfa <12 | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 | Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||