![]() |
|
PEUGEOT 308 LPG TAVSİYESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serhanaktasgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serhanaktasgul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2013 Saat 15:14 |
Arakdaşlar bildiğiniz gibi 308 ve 3008 ler ve modelinden tam emin olmadığım diğer araçlar 1.6 VTI 120 hp motor kullanıyorlar. Bu motorlarda lpg uyumu konusunda pek çok şüphe bırakacak yazılar var internette. Lpg uyumsuz diyenlerde var 40.000 km dir lpg de kullanıyorum hiç bir sorun çıkarmıyor diyende. Prins ten başka marka olmaz diyende var , Atiker taktırdım o kadar para vermeye gerek yok diyende. Açıkçası günlerdir araştırıyorum kafam çorba gibi oldu.
Gelelim sonuca. Anladığım kadarı ile iyi bir marka lpg kiti (Brc , Prins , Landirenzo , Zavoli ) iyi bir usta tarafından dikkatlice takılırsa sorun olmuyormuş gibi. Bende benim 2008 308 1.6 Vti motorlu arabama lpg yi bir an önce taktırmak istiyorum. Forumun yorumlarına ve kullanıcılarına güvenimden sizlerede danışmak istedim.
1.6 VTI motora lpg taktırmalımıyım , fiyat , marka yada diğer teknik tavsiyeleriniz nedir . ?
|
|
Peugeot 308 1.6 VTI Comfort
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sen bence yakın zamanda taktıranlardan usta sor. Markalar zaten bilindik. O motora da takılabilir. Tabi markaların modellerine de bak, atiker ilk çıkan modeller gibi eski olmasın, yeni modellerinden olsun, markalar üç aşağıda beş yukarı aynı.
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
landi evo taktırdım çok memnunum..
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bacanak 1.6 otomatik 207'ye 2 ay önce BRC taktırdı şimdilik sıkıntı yok
|
|
![]() |
|
serhanaktasgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serhanaktasgul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınız 1.6 VTI 120 hp motorlumu ?
|
|
Peugeot 308 1.6 VTI Comfort
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |