![]() |
|
peugeot 406 1997 model |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yusuf.sayar86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusuf.sayar86
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2013 Saat 11:29 |
Merhaba;
Benim peugeot 406 aracım var.Aracımın ses sistemi ile ilgili bir sorum olacak.Aracımın teybi philips 22 dc 722/65 .bildiğiniz gibi arkada cd changer var.bu teybe uygun digital music changer varmıdır.soketi 1o pinli.teybin ön paneli opena basınca kapak açılan cinsten.Lütfen yardım
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bildiğim kadarıyla 8 ve 12 pin olanlar var 10 pin olanı hiç duymadım.
Linkteki firma bu ürünün ithalatçısı iletişime geçip net bir bilgi alabilirsiniz Düzenleyen Serkan - 16 Mayıs 2013 Saat 16:27 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |