![]() |
|
19,05,2013 Gaziantep Buluşması (RESİMLER EKLENDİ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2013 Saat 21:46 |
|
Gaziantepli üyelerimizi görelim bakalım, geçen buluşmada ki kadro da katılıyormu Onur?
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mükemmelsiniz.. Anlamı olan bir günde anlamlı ve muhteşem bir gün diliyorum sizlere.. İyi eğlenceler..
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Haydi bakalim. Keyifli gunler.
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Arkadaşlarıda foruma bekliyoruz sayın temsilci :)
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Bence bulusmayi direk Culcuoglunda yapin. Orada muhabbetiniz artar zaten
![]() |
||
![]() |
||
|
Tesekkur ederim. Insallah bir gun. |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Hep destek tam destek :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
19.05 günü candır :) buluşmayala daha da cok candır :) keyifli vakit geçirin inş. fotografları bekleriz hemen
|
||
![]() |
||
silently ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
|
bayraklarımızla ordayızzzz :D
|
||
pug106(çarpıkR) 1999 (mavi)
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
hadi bakalım fotoları bekliyoruz..
|
||
![]() |
||
|
Rakam çok iyi yer ve saat bellimi Onur, belliyse yeri ve saatide ekle ilk mesaja
|
||
![]() |
||
|
Hayirdir ne is Trabzon Antep? Bir tek benim saniyordum o yolculugu yapan ![]() |
||
![]() |
||
|
Hangi bolumdesin? |
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
aranıza yeni katıldım bir kac gün oldu, pazar günü eger mesai yapmassam katılmayı sizlerle tanışmayı cok isterim.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
keyifli buluşmalar, resimleri merakla bekliyoruz :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
Eyvallah hoşbulduk hocam
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
|
Makina muh. neredeydi? Elektrik Elektronik Muh. bolumunde 1.5 sene gibi bir gorev yapmisligim vardi. Ne gunlerdi bee. |
||
![]() |
||
|
Ya ben direk kebaplara girdigim icin cok fazla bu tarz konularla ilgilenmedim ![]() Saka bir yana, bu bir bucuk yilin pek az zamaninda orada bizzat durdum. Ilk zamanlarda Ankara'da gorevlendirmislerdi bir takim konular icin, sonrasinda biraz calistim, sonra askerlik felan. Zaten benim orada oldugum zamanlar 2007-2008 yillari felan. Ondan sonra neler geldi neler gecti. |
||
![]() |
||
pashasinan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pashasinan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
S.a kardeşler ben yeniyim burda aranıza katılmak isterim
|
||
![]() |
||
|
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz, ilk mesajdaki telefon numarasından İl Temcilsimiz Onur arkadaşımıza ulaşabilirsiniz. Sizlere şimdiden iyi eğlenceler.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |