Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - QuickSilverrrrrrrrr YARDIM
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

QuickSilverrrrrrrrr YARDIM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yusufcaglarakarsu Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: QuickSilverrrrrrrrr YARDIM
    Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2013 Saat 12:53
2000 - 2001 model 106 QuickSilver'a 12.000 - 13.000 TL arası para vermek ne kadar doğru ? Ya da böyle meblalar normal mi acaba ? Şimdiden teşekkür ederim. 
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2013 Saat 12:56
50 binden düşükse verilir. yoksa 15 bin verilip temiz bir gti almak daha mantıklı.
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2013 Saat 18:48
50 binde araç yok.Senin dediğin km'nin üstüne birde 100 bin ekle abi sen :) Kararsız kalmamın sebebi temizlik bakımından.Hani GTİ'ları herkes biliyor ve bitiriyor.Quick'ler biraz daha nazik kullanılmıştır diye düşünüyorum.Hangisi tercih edilmeli acaba.Ouch
Yukarı Dön
outlaw Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı outlaw Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2013 Saat 10:51
Arabayı yiyecek adam gtı yıda yiyor quıkide yiyor haberin olsun bende var 106 3000 geçmem hayatta zorlamam arabamı ama arkadaşımda quıke var arabanın tabiri caizse anasını ağlatıyor sürekli redline şimdi sen karşıdan baksan benim için dersin ki bu adam arbayı çok zorluyordur inanış yanlış ben hiçbir zaman quıke demem hayal kırıklığı yaşarsın unutma .
106 almak isteyen adam performans düşünen adamdır 1.6 bize yetmezken hayatta 1.4 düşünmem sonra gsı çok dalga geçer senle demedi deme.
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2013 Saat 14:39
Orjinalini yazan: outlaw outlaw Yazdı:

Arabayı yiyecek adam gtı yıda yiyor quıkide yiyor haberin olsun bende var 106 3000 geçmem hayatta zorlamam arabamı ama arkadaşımda quıke var arabanın tabiri caizse anasını ağlatıyor sürekli redline şimdi sen karşıdan baksan benim için dersin ki bu adam arbayı çok zorluyordur inanış yanlış ben hiçbir zaman quıke demem hayal kırıklığı yaşarsın unutma .
106 almak isteyen adam performans düşünen adamdır 1.6 bize yetmezken hayatta 1.4 düşünmem sonra gsı çok dalga geçer senle demedi deme.
Para konusu kısıtlıysa düşüncelerde kısıtlı kalıyor.O yüzden Quick düşünmek zorunda kalıyorum.Quick fiyatına Gti'da var ama aldıktan sonra nasıl bir bela olur bilinmez.O yüzden 12.000-13.000 verilir mi 'temiz' bir Quick'e ? Dalga geçme konusu da ayrı bir konu zaten :) Dalgadan kastın nedir ?
Yukarı Dön
rockwaryumm Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mart 2013 Saat 16:01
Ben aracımı 13.000 aldım 3000 tl yi bulmak üzere 3 haftadır harcadığım para. Şanzımanı bile değiştirdim geri vitese gecerken hopladığı için. Ama benimki keyfiydi hep, yalan değil yağını değiştirip bi balans yaptırıpta devam edebilirdim. Gtilara baktım o paralara alacağın gtiyle bence nikah masasına oturulur :) Derdinden korkup quick aldım çünkü 2. araç olarak ve hafta sonu gezmek için aldım :)
Yukarı Dön
outlaw Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı outlaw Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mart 2013 Saat 16:45
Orjinalini yazan: yusufcaglarakarsu yusufcaglarakarsu Yazdı:

Para konusu kısıtlıysa düşüncelerde kısıtlı kalıyor.O yüzden Quick düşünmek zorunda kalıyorum.Quick fiyatına Gti'da var ama aldıktan sonra nasıl bir bela olur bilinmez.O yüzden 12.000-13.000 verilir mi 'temiz' bir Quick'e ? Dalga geçme konusu da ayrı bir konu zaten :) Dalgadan kastın nedir ?
Senin ruh halini ben bilemem ama benim segmentim bir araba ışıklarda yanıma yanaştımı mutlaka kalkışlarda tokatlamak isterim ve geneldede hep öyle yaparım ama 1.4 oldumu iş değişiyor yani arabanın ciğeri yetmiyor bana göre.
ne vts nede ies farketmiyor.
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mart 2013 Saat 16:50
Orjinalini yazan: rockwaryumm rockwaryumm Yazdı:

Ben aracımı 13.000 aldım 3000 tl yi bulmak üzere 3 haftadır harcadığım para. Şanzımanı bile değiştirdim geri vitese gecerken hopladığı için. Ama benimki keyfiydi hep, yalan değil yağını değiştirip bi balans yaptırıpta devam edebilirdim. Gtilara baktım o paralara alacağın gtiyle bence nikah masasına oturulur :) Derdinden korkup quick aldım çünkü 2. araç olarak ve hafta sonu gezmek için aldım :)
Sıkıntı yani :)) Başka masraflar açmaz inşallah...Kazasız belasız :)
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mart 2013 Saat 16:52

Senin ruh halini ben bilemem ama benim segmentim bir araba ışıklarda yanıma yanaştımı mutlaka kalkışlarda tokatlamak isterim ve geneldede hep öyle yaparım ama 1.4 oldumu iş değişiyor yani arabanın ciğeri yetmiyor bana göre.
ne vts nede ies farketmiyor.
Aynı düşüncelere sahibiz aslında ( tokatlama konusunda ) :) Hayırlısı olsun yaa ne yapalım.Quick beklemede :))
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mart 2013 Saat 17:37

sıkıntı değil için rahat olsun parcasıda ucuz o benim çok kıl tüy olmamdan kaynaklanıyo LOL arabadan tıkırtı gelse bile bir hafta sayıklıyan biriyim malesef LOL Valla sökülmüşken hepsi yapılsın derken şanzımana kadar gitti olay ustam gerek yok manyakmısın demesine rağmen LOL
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mart 2013 Saat 18:17
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

bence o paralara Qik alınmaz 
çevremde 106 kullanan çok arkadaşım var emin ol gti ları sıkıştırmıyolar Qik ler kadar 
bence o paralara gti al masraf açacak diyede korkma çünkü o aslana binen hor kullansada bakımını eksik etmez yani daha az sorun yaşar ve araba kullanıyorum dersin

307bursa düşüncen mantıklıda inan haşat arabalara o paraları istiyolar. Temiz dedikleri arabalara it bağlasan durmaz tabiri caizse. Ne kaporta var ne motor var. Sırf adı gti kalmış gerisi fos. Ufak tefek yediği astarı yüzünü gecirir. Ya limiti yükseltip adam gibi gti alacak. Yada bu paralara sıkıntısız 106 bakacak. Ya parasına göre araba ya arabasına göre para iki secenek var yani
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 11:06

sıkıntı değil için rahat olsun parcasıda ucuz o benim çok kıl tüy olmamdan kaynaklanıyo LOL arabadan tıkırtı gelse bile bir hafta sayıklıyan biriyim malesef LOL Valla sökülmüşken hepsi yapılsın derken şanzımana kadar gitti olay ustam gerek yok manyakmısın demesine rağmen LOL
Kafa aynı kafa :)) Aynen ben de öyleyimdirrrr LOL
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 11:07

çevremde 106 kullanan çok arkadaşım var emin ol gti ları sıkıştırmıyolar Qik ler kadar 
bence o paralara gti al masraf açacak diyede korkma çünkü o aslana binen hor kullansada bakımını eksik etmez yani daha az sorun yaşar ve araba kullanıyorum dersin
Dikkate alıyorum Smile Çok teşekkür ederim :)
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 11:10

307bursa düşüncen mantıklıda inan haşat arabalara o paraları istiyolar. Temiz dedikleri arabalara it bağlasan durmaz tabiri caizse. Ne kaporta var ne motor var. Sırf adı gti kalmış gerisi fos. Ufak tefek yediği astarı yüzünü gecirir. Ya limiti yükseltip adam gibi gti alacak. Yada bu paralara sıkıntısız 106 bakacak. Ya parasına göre araba ya arabasına göre para iki secenek var yani
Parayı yükselt,hem hızlı arabayı al hem de  başın ağrımasın diyorsun yaniWink
Yukarı Dön
candanxyz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı candanxyz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 13:18
Alacagin arabanin once yuruyenine motoruna kesinlikle baktir.
Gecen gun isyerimin mevkilerinde gezinen cok klas bir honda typer var.
Araba distan icten yaniyor bakinca tabiri caizse.

Her gordugumde arabayi surekli zorlayan bir arkadas.
Yemek yiyordum egsozda var aracta baaaaa ba bavv yapti
Yine koptu derken arac kaldirima zor yanasti.
Gittik baktik kol cikarmis.

Yani anlicagin seninde bildigin uzere bunlar performans haz arabalari.
Aldigin gti ve quik e iyi baktir sonra uzulme.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockwaryumm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 16:00
Aynen öyle ucuz etin yahnisi olur olmasınada öyle olur :)
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 16:05
Orjinalini yazan: candanxyz candanxyz Yazdı:

Alacagin arabanin once yuruyenine motoruna kesinlikle baktir.
Gecen gun isyerimin mevkilerinde gezinen cok klas bir honda typer var.
Araba distan icten yaniyor bakinca tabiri caizse.

Her gordugumde arabayi surekli zorlayan bir arkadas.
Yemek yiyordum egsozda var aracta baaaaa ba bavv yapti
Yine koptu derken arac kaldirima zor yanasti.
Gittik baktik kol cikarmis.

Yani anlicagin seninde bildigin uzere bunlar performans haz arabalari.
Aldigin gti ve quik e iyi baktir sonra uzulme.
İlk gördüğümde 'şiir mi bu yoksa' dedim :))
Yararlı bilgiler için çok teşekkür ederim.Yani paraya kıymayıp ucuza araba alırsan kol da çıkar bacakta diyorsun yani :))
Yukarı Dön
candanxyz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı candanxyz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 16:21
Benim nacizane tavsiyem modifiye edilmemis arac bul.
Hatta spor yay bile takilmamis olsun.
Kendin modifiye et araci.
Hem yorulmus araba alma ihtimal yuzdelerini asagi cekmis olursun.
Hem de modifiye ederken kendin yaptigin icin far karartma bile yapsan muthis haz alirsin.
He birde unutmadan,
Piyasasindan yuksek olan araba temiz araba demek degildir.
Bazen temizide ucuza denkleyebilirsin veya degerine.

Düzenleyen candanxyz - 05 Mart 2013 Saat 16:26
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 18:54
Gti olupta modifiye edilmemiş araç zordur bence.Modifiye de kendi alanında ayrılıyor olmalı bence.1. dış görünümle ilgili modifiye,2. mekanik modifiye.Piyasadaki Gti'ların bu iki seçenekten birine uğramamış olması çok zor bence.Temiz bulunacak inşallah :)
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 18:58
Ne kadar çok 'bence' kullanmışım ya DeadLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 73 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 356 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 34623 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 103739 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 616 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 30194 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 53154 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1069 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 17320 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 624 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 434 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 394 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16923 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 1098 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 563 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3906 14 Buketstlmş
konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 1029 0 tulpar737
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 3181 1 Saido26
konu icon Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu son mesaja git 34654 27 Muhammed1983
konu icon 508 Otomatik Park son mesaja git 2024 0 tayfuny1
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 APRIL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 4
serdarcan34 3
ersin61 1
elbir55 1
heavyburak26 1
samizel 1
Westbornova 1
Samet.akky 1
aziz271 1
kralbaba22 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English