![]() |
|
Audio system incelemem Video eklendi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 7> |
Yazar | ||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
5 Ay önce açmıştım konuyu resimler silinmiş bi video çekip ekleyim dedim, video ilk mesaja eklendi.
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Teşekkürler video için çok iyi olmuş. Bu arada bende CD changer var ve aktif durumda bunu çıkarıp, sizdeki parçadan satın alsam yine de aktif etmem gerekecek mi?
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Cd çalarlar ve cd changer olan teypler için aktif etmek gerekmiyor, direk takınca çalışıyor, aktif etmek sadece kaset çalarlar için.
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Teşekkürler abi sağolasın bilgi için. Peki klasor adlari CD01 seklinde mi oluyor yoksa en azindan sanatcinin ad soyadinin bir kac harfini falan bile koyamiyormuyuz
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
|
Klasörler CD01 şeklinde olmalı,içine attığınız mp3leri istediğiniz sırayla çalmasını isterseniz mp3lerin başına 001. diye(001.tarkan-şıkıdım,002.kenan-bisiklet,gibi) numaralandırırsanız istediğiniz sıraya çalmasını sağlamış olursunuz hatta sıralandırdıktan sonra klasörü winampa atarak çıktısını alabilirsiniz. böylece hangi parça hangi klasörde bilmiş olursunuz. Ben bu yaz tatilinde bütün klasörlerin çıktısını aldım hanım elinde listeyle djlik yaptı. :). Eğer numaralandırmakla uğraşmak istemiyorsanız klasörü winmpla açın sonra çıktısını alın cihazda aynı winampın sıraladığı şekilde sıralayıp çalıyor.
|
||
![]() |
||
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
|
bugün aynı aleti 2003 307xr'a ben de bağladım ama çalışmadı, sanırım tanıtmak gerekecek serviste.
|
||
![]() |
||
|
Hocam kasetçalarda aktif etmek gerekiyor, ama aracınızda cd changer varsa aktif etmeye gerek yok.
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
güzel paylaşım yapmışsın teşekkürler
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
sen bir harikasın abi :) bununla ses sistemlerinden veirm alınırmı acaba benım araçta teyp deiştirm biraz sıkıntılı klima ile baglantısı var
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
Bende ses sistemi yok Burak ama orjinal tesisatla gayet başarılı ses sistemindede başarılı olacağını sanıyorum, buluşmada bendeki cihazı test edersin beğenirsen takarız senin aracada bitane |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Uyarmı acaba abi senınkı benım araca ?
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
Yok Burak uymaz, benim araç üzerinde test edersin sesi beğenirsen ses sisteminde daha iyi olur zaten:)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Hayırlı olsun abim pratik ve portatif birşey sağlıklı olmus güle güle kullaan :)
![]() |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim Alper.
|
||
![]() |
||
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
|
bugün bende serviste açtırdım alet güzel çalışıyor. ses kalitesi de iyi. artık bende mp3lerimi dinleyebiliyorum. görüş paylaşan herkese teşekkürler. (özellikle Serco05)
|
||
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
hayırlı olsun
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
verdigi ses beni tatmin etmedi ve ben teyibi degiştirdim şu anda cihaz çalışır durumda ve boşta isteyene satabilirim
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Hemen bağlantıya geçelim ne kadar istersiniz hocam
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
|
Hayırlı olsun Hocam. |
||
![]() |
||
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
|
Arkadaşlar bende biraz önce aldım bu üründen satıcıya uzun uzun anlattım durumu umarım doğru ürün gelmiştir akşam montajını yapacağım artık, araç 2012 model peugeot 206+ rd3 mü gelmesi gekiyor du rd4 mü ? kafam karıştı açıkcası...Gelen ürün RD4
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |