![]() |
|
307 kasetçalar teyp değiştirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fenerli_dadas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 17:09 |
Merhaba arkadaşlar ismim yavuz çorluda oturuyorum 1-2 ay önce 307 aldım ve aranıza katıldım.ilk arabam ve biraz acemiyim arabalar konusunda.bir sorum olacak aracımın modeli 2004 model 307 xr 1.6 üstünde kendi orjinal kaset çalar teyp var ben usb li mp3 çalarlı teyp almak istiyorum takılıyormu araca uyarmı acaba.
Bu teyipi almak istiyorum Teyp linki için tıklayın. Yardımlarınız için teşekkürler..... Düzenleyen Serco05 - 02 Ocak 2013 Saat 17:32 |
|
307 1.6 xr 2004
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz buraya tıklayarak kendinizi tanıtabilirsiniz.Teyp aracınıza uyar bi elektrikçiye gidip bağlatabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
uyar ve ses kalitesi %100 değişiyor
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
fenerli_dadas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
![]() ![]() ![]() ![]() |
cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar bir sorum daha olacak teyipi takarken başka bişeye gerek varmı bide kenarlarda falan boşluk kalırmı teşekkürler
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Kalmaz,şu an aracımda bu ürünü kullanıyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
çok teşekkür edrim laedri kardeşim ilk yazdığım pioneer teyibimi önerirsiniz yoksa bunumu :
http://www.hepsiburada.com/liste/sony-usb-ve-aux-girisli-kumandali-dijital-medya-alicisi/productDetails.aspx?productId=otsonydsxa30&categoryId=26080 sizin tavsiyelerinize göre bu iki üründen birini sipariş vereceğim |
|
![]() |
|
Şimdi burada size soru şu: bu teybi aracın orjinal hoparlörleriyle mi kullanacaksınız?
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bir de direksiyondan kontrol kumandası devre dışı kalır teybi değiştirirseniz haberiniz olsun
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
evet leadri kardeşim orjinal hoparlörle kullanmayı düşünüyorum hoparlörü değiştirmem gerekirmi |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
direksiyon kumandası çok önemli değil benim için ama bilgi için teşekkür ederim arkadaşım. |
|
![]() |
|
O zaman fazla para vermeye gerek yok ayrıca iki ürünün de ses çıkış güçleri 4*50 watt..aynı..
pioneeri gönül rahatlıgıyla alıp kullanabilirsin ben orta seviye bir ses ssitemiyle birlikte kullanıyorum ürünü bir sıkıntısı yok..8 gb usbyi ağzna kadar doldursan bile sıkıntısız çalışıyor. ayrıca tavsiyem arka kapı hoparlörlerini değiştir.çiftini 70-80tlye alabilirsin.13 cm coaxial hoparlör diye geçer. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
teşekkür ederim kardeşim pioneer ı sipariş verecem birazdan
arka kapı hoparlörünü değiştirebilirim bu iyimidir http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-csp-4013-260w-13-cm-coaxial-4-yollu-hoparlor/productDetails.aspx?productId=otdelcsp4013&categoryId=26090 |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
cok bir bosluk kalmıyor fakat orjinal teyp gibi gozukmesini istoyorsan hb.com da 206 teyp cercevesi al ondan takarsın montaj ederken teyp cok daha şık oturur tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
teşekkürler arkadaşım ama fiyatı baya varmış çok kötü durmuyorsa şimdilik kalsın o |
|
![]() |
|
yok çerçeveye gerek yok.sıkıntısız oturur..arka kapılar için pioneer tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
sitede ne kadr bilmiorm ama aksesuarcıkarde 15 lira, ben almıştım gayette şıktı yani
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
sitede 50 lira kardeş gerek yokmuş alalım teyibi bi bakacaz bilgileriniz ve ilginiz için çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
bugün bi dükkana gittim ve sipariş verdim bu ürünü :
pioneer-deh-1550ub-kumandali-usbcdmp3-calar çerçeve gerekmiyor dedi cumartesi takacak inşallah sizce bu teyp iyimidir |
|
![]() |
|
engin_fb10 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı engin_fb10
Selamlar kardeşim
orjinal teybiniz duruyorsa
|
|
MAVİŞİM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |