![]() |
|
Peugeot'un Genel Bilgisayar Özellikleri ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
paylaşım için teşekkürler .
|
|||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Merhaba arkadaşlar,
Bugün 2005 Model 1.4 HDI XR aracımda (eski kasa) deneme amaçlı paneldeki kapı kilitleme tuşuna basık tuttum ve kısa bir süre sonra ekranda "Deadlocking active" yazdı ve kapılar kilitlendi. Sonrasında tekrar orta tuşa basarak kapıları açtım ve arabayı hareket ettirdim ve hızım 10km/h in üstüne çıkar çıkmaz tüm kapıları araç otomatik olarak kilitledi yani anlayacağınız bu özellik sanırım eski kasa 307 lerde de mevcut durumda. Bilgilendirmek istedim ![]() Not: Adına neden deadlocking demişler anlamadım
![]() ![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bende Yanıp Sönmüyo Sadece Yanıp Duruyo knfaef
|
|||
![]() |
|||
acelik307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acelik307
||
bir de benden olsun;
avm kapalı otoparka girerken farkettim, bagaj kontrolu yapan görevli bagajı açamıyordu ön sol kapıyı açtım bagajda açıldı... yani bir süre yol katettikten sonra kapılar açılmadan dışarıdan biri bagajı açamıyor. |
|||
2005 307 hdi 1.4
|
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
evet öyle zaten :) fakat kapıyı açmayın birdahaki sefer teyibin üst tarafında kapıları açma düğmesi var zaten :D
|
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
bendede yanıp yanıp sönme olmadı. direk yanık kalıyıor fakat birsürü uyarı veriyor araç :D heryerden uyarı aldım :D
|
|||
![]() |
|||
||
hehe bunuda keşfetmenize ve faydalı olduğuna sevindim =) ama şu ölüm kilidi işini çözemedim :D
|
|||
![]() |
|||
||
YUUUUUĞĞĞĞĞĞĞOOOOOOOOOO ben basınca açılıyor Salih bey nüçün açılmasın ? HIH !!!! Sizin arabanız bozuktur !!!!!!!!!!
|
|||
![]() |
|||
||
abi açılıyor. ben herzaman AVM ye giriyorum ve kilit düğmesine basıyorum açılıyor. sorunsuz yani.
|
|||
![]() |
|||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
||
Peki bir soru, Peugeot'nun süper kilit dediği şu kumandaya 3sn basılı tutup camları ve sunroof'u kapatan sistem bende neden tüm camları kapatıyorken sunroof'u kapatmıyor?
Sunroof'u resetlemeyi denedim, resetledikten sonra bazı denemelerimde oluyor, kilitle sunroof kapanıyor ve içeri girip tekrar sunroof düğmesine yukarı doğru bastığımda düğme pozisyonuna dönüyor ama 10 denememden 9 u hüsran... Başka bir resetleme yolu var mıdır bu durumu? + olarak bir de sunroof geriye doğru 5 kademenin 5.sini açtığımda geri 2.kademeye dönüyor. Resetlemek de işe yaramıyor...
Düzenleyen SZKR - 28 Aralık 2012 Saat 21:16 |
|||
![]() |
|||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
||
neler neler denedim, ne tatlı diller, ne acele etmemeler, bekleyerek açmalar... olmuyor ( :
|
|||
![]() |
|||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
||
kumandayı tekrar araca senkronıze edıpte camları ve sunroofu super kıtlemeyle denesen..
sunroof resetleme 3kademe sapka olarak kaldır camı ondan sonra tusa basılı tut veya komple ac camı aynı sekılde tusa basılı tut, motor sıfırlamıs olucak kendını..
5.kademeden gerıye donmesı mekanızmanın ayaklarında pıslık olmasındandır.. yapmam gereken en temızı camın 4tane vıdası var onları sok ve camı cıkar.. mekanızma ayaklarının oldugu yerlere guzel bır hava tutup ondan sonrada bır kac yerıne wd40 sıktın mı sorun kalmaz
|
|||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Bugün şunu farkettim. Bu deadlocking olayını aktive ettikten sonra eğer kapılardan biri açık şekilde yola çıkarsam üst lamba yanıp sönüyor ve uyarıyor ama deadlocking aktif değilken sadece lamba yanık kalıyor
![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
||
|
|||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
o nasıl aktif oluyor ya ? o Deadlocking sistemi 10 km den sonra kapıları otomatik kilitleyen sistem değilmi ? bende o aktif 10 km hızı geçince otomatik kilitleniyor kapılar fakat eğer kapılardan biri açıksa ışık yanıp sönmüyor. yanık kalıyor.
|
|||
![]() |
|||
||
yok öle bişi hurefe bunlar inanmayın.:P
|
|||
![]() |
|||
harica ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2012 Konum: Ordu/fatsa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
||
Tüm pejolarda sorun mu bilmiyorum ama bende 407 var zenon la ilgili sikinti oldugu soyleniyordu, 2 gun once hemde ucuzundan kisa ve sislere taktirdim. ustam baglama yontemi dogru oldumu sorun olmaz dedi, kendine guveniyordu bisey olmaz diye bende risk aldim 2 gundur sorun yok. Taktirmak isteyenlere duyrulur, sorun yasarsamda burdan bildiricem.
|
|||
![]() |
|||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
||
benim arabamın ne gibi özellikleri var acaba ...bu söylenenlerden hiç yok gibime geliyor...2002 xr 1.4 auto....özellikle kapı açıldıgında araç içi ışık yanmıyor...gece gece sorun oluyo
|
|||
![]() |
|||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
||
307 kararan dikiz aynası olan arkadaşlar dikiz aynasının özelliğini açıp kapatabiliyormuşuz bugun farkettim :) dikiz aynasının altında ufak bir açma kapama düğmesi var
|
|||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |