|
Yeni Peugeot 301 HDi 92 hp |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
eneskagan2005
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eneskagan2005
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
servisle görüştüm, çakmaklık ekstradan alınıyormuş, sıfırlarda vermiyorlarmış, şu ısıtma zımbırtısıda bu modellerde, kolay kolay görünmüyormuş, hemen ısıtıyormuş gavur.... Maşalllah..
Arkadaş polsan diye mi ordan burda kırpmışlar acaba, anlamadım... bir yandanda iyi oldu, sigara yakmak isteyene abi çakmak yok, sabret inince içersin.. deriz...): |
|
eneskagan2005
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eneskagan2005
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaşlar sıfır araç ilk alındığında yakıt sarfiyatı nasıl olur sizce az mı yakar çok mu ? Kullanma biçimini göz önünde tutmaz isek,
Ayrıca Elemana motoru nasıl açıcaz , kaç km. de kırbacı vuralım dedim, abi normal kullan o eskiden di dedi, bu konuda fikri ve tavsiyesi olan var mı ? Kamyoncu yok mu Arkadaş ? |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |