Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sabrediyoruz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sabrediyoruz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asko Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı asko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2012 Saat 23:16
"Maestro" arkadaşım seni yazdıklarımı bir kez daha okumaya davet ediyorum, tabi birde zaman ayırıp reklamıda incelersen sevinirim. Bir kere madem tecrübeden bahsedeceksin hemen yazdıklarım üzerinden cevap vereyim. Arabayı ilk kez aldığımı zaten belirtiyorum. Yani demedim ki bugüne kadar onlarca araba aldım böyle rezalet görmedim diye. İkincisi eğer yazdıklarımı anladıysan konunun arabadan çok reklam aldatmacası olduğunu anlamışsındır. Üçüncüsü ve en önemlisi yine o da yazdıklarım arasında var. Bana gösterdikleri teşhir ürünüdür. Yani araba benzinli arabaydı, ben ise dizel modelini istiyorum dedikten ve parasını ödedikten sonra tek tek kalkıp birde dizel bu dimi diye mi soracağım, yani benzinliğe gittiğimde Euro dizel almam gerekiyor dimi diye de tasdik ettirmem gerekiyor herhalde:) Böyle saçma bişey olabilir mi? Adamlar reklam yapmışlar, bende gittim bu arabanın dizel modelini istiyorum dedim ve aldım daha bunun ötesi var mı? İster ondan sonra bakarım istersem bakmam. Zaten adamlar demiyor ki bizde yolcu hava yastığı yok diye, "opsiyonel" diyor ver +500 tl al diyor. İşte burada devreye giriyor o zaman "Türkçe" olayı sen reklamında var diyipte vermezsen bunun tecrübesi nerede kalıyor!! Evimize bir sürü elektronik eşya alıyoruz. Örneğin bilgisayar alıyoruz, elektronik marketlerde kenarında yazar 16 gb ram, 4 gb ekran kartı vs. kaçımız oraya gittiğimizde windowsu açıp sistemden kontrol ediyoruz. Kurumsal yerlerden aldıklarımızda parasını veriyoruz. Eve gidince bakıyoruz, o da eğer bilgisayardan anlıyorsak, yoksa sadece birkaç işlem yapmayı biliyorsak onu da incelemeden kullanıyoruz. Benim olayımda budur, oradaki cümlem kimseyi ezmek değil Türkçeden ve özellikle okduğumu anladığımı çünkü işimin bu olduğunu belirtmek istedim ama senin gocunacak bişeylerin varsa orasını bilemem o da senin sorunundur. Çünkü hala ısrarla oraya takıldığını belirtmeye devam ediyorsun sen bilirisin. Benimde takıldığım nokta senin hala peugeotda çalıştığın hissiyatını bende yaratıyor olmandır. Şimdi umarım aklında bir soru işareti bırakmadan cevaplayabilmişimdir sorularını...   
asko
Yukarı Dön
asko Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı asko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2012 Saat 23:28
"Mustigiz" arkadaşım senin söylediğin bir şeye katılıyorum evet reklam aldatmacası ama buna alışmak doğru değil, buna deneyimli olmak bana göre hiç doğru değil. Yani cümlemi açmak gerekirse, evet sen kendini ve etrafındakileri korumak için bu tür aldatmacalara karşın deneyim kazanmış olabilirsin, ama bu sadece seni korur benim gibileri de tuzağa düşürür. Çünkü doğrusu bir şirkette müşteriye karşı güvenin esas olduğudur. Bunun  maalesefle geçiştirilecek tarafı yok, bu olay olduğundan beridir, Ankara ile İstanbulda telefonlarla görüşüyorum. Peugeot International ayrı ayrı 3 mail attım. Bu arada yıldırmaya da çalışıyorlar ama yılmayacağım bir şekilde hakkımı arayacağım. O kadar ilginç ki Ankarada ki Tüketici Platformu bile avukat ile git yalnız tek açma davayı dedi, şimdi avukat arıyorum. Tabi ki ister istemez bende kendi bütçem el verdiğince bu koşuşturmayı sürdüreceğim. Ancak 500 tl lık yolcu hava yastığı için 1000 tl lik avukat tutacak değilim, bunun da farkındayım. O yüzden şu an İstanbulda tüketici derneği ile temas halindeyim onlarda bir yandan oluruna bakıyorlar. Elimden geldiğince sürdüreceğim bu olayı tabi ki nereye gider onu bilemem, her sonucuda buaradan paylaşırım. Ama dediğim gibi bu işler zaman ve para meselesi. Doğrusu eşimde ağzımızın tadı bozulması diye uğraşıyor bakalım ileri ki günler ne gösterir bilemiyorum... 
asko
Yukarı Dön
mustigiz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mustigiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2012 Saat 00:41
Orjinalini yazan: asko asko Yazdı:

"Mustigiz" arkadaşım senin söylediğin bir şeye katılıyorum evet reklam aldatmacası ama buna alışmak doğru değil, buna deneyimli olmak bana göre hiç doğru değil. Yani cümlemi açmak gerekirse, evet sen kendini ve etrafındakileri korumak için bu tür aldatmacalara karşın deneyim kazanmış olabilirsin, ama bu sadece seni korur benim gibileri de tuzağa düşürür. Çünkü doğrusu bir şirkette müşteriye karşı güvenin esas olduğudur. Bunun  maalesefle geçiştirilecek tarafı yok, bu olay olduğundan beridir, Ankara ile İstanbulda telefonlarla görüşüyorum. Peugeot International ayrı ayrı 3 mail attım. Bu arada yıldırmaya da çalışıyorlar ama yılmayacağım bir şekilde hakkımı arayacağım. O kadar ilginç ki Ankarada ki Tüketici Platformu bile avukat ile git yalnız tek açma davayı dedi, şimdi avukat arıyorum. Tabi ki ister istemez bende kendi bütçem el verdiğince bu koşuşturmayı sürdüreceğim. Ancak 500 tl lık yolcu hava yastığı için 1000 tl lik avukat tutacak değilim, bunun da farkındayım. O yüzden şu an İstanbulda tüketici derneği ile temas halindeyim onlarda bir yandan oluruna bakıyorlar. Elimden geldiğince sürdüreceğim bu olayı tabi ki nereye gider onu bilemem, her sonucuda buaradan paylaşırım. Ama dediğim gibi bu işler zaman ve para meselesi. Doğrusu eşimde ağzımızın tadı bozulması diye uğraşıyor bakalım ileri ki günler ne gösterir bilemiyorum... 

Asko merhaba,

Oncelikle yasamis oldugun problemle ilgili tekrar gecmis olsun demek isterim.
Calismis oldugum sirket Peugeot Genel Mudurlugu hemen yaninda birkac da arkadasim var orada, senin avukat ile ilgili problemini BARO cozmedi mi?
Benim bildigim senin avukatin yok ise BARO sana avukat tahsis ediyor olmasi gerek,
Bu konuyu bir arastir dilersen...

Allah yardimcin olsun,

Hayirli Aksamlar.
Peugeot 206 HDİ X-Design - 2006 Dizel
Yukarı Dön
mustigiz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mustigiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2012 Saat 00:46

Arkadaslar bir arac almadan evvela on arastirmayi herkes yapar,
Hicbirimiz Sedat Pir veya Saffet Ucuncu degiliz ki ?
Arastirmadan nereye gidiyoruz, musteri temsilcisi dedigimiz arkadasda sonucta maasli ve satis yapmis oldugu arac bazinda prim alan bir kisi,
Ticarette hersey mubahtir diye bir anlayislari var,
Mesela soyle de dusunebiliriz, istanbuldan karadeniz turu yapmak uzere direkt yola cikar miyiz ? Yoksa oncesinde nerelerden gidecegimizi belirleyip rota mi cizeriz ? Hangisi kolay ve mantikli,

Neyse vardir bunda da bir hayir,

Hayirli aksamlar dilerim...

Saygilarimla,
Peugeot 206 HDİ X-Design - 2006 Dizel
Yukarı Dön
maestro Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Haziran - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı maestro Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2012 Saat 01:40
neyse boşver gereksiz şeylerle uğraşıyoruz laf yarıştırmaya gerek yok espri yaptım ters konuştun iş uzadı can sıkıntını anlıyorum kolay gelsin.

Kem âlât ile kemâlât olmaz...
Yukarı Dön
asko Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı asko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2012 Saat 22:20
Her ikinizede (maestro ve mustigiz)teşekkür ederim verdiğiniz destek için, sizlerede hayırlı akşamlar. Dediğim gibi ilerleyen günlerde paylaşacağım sonuçları hakkında. Bu arada araba ile 2 gündür çıkıyorum yola ve çok memnun kaldım. Bir tek belki yanlışım olabilir ama şu anlık debriyaj sanki biraz yukarıda alıyor gibi, acaba yeni olduğundan mı yoksa ben mi yeni kullandığımdan bilemedim...:)
asko
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Teyp çalışmıyor ölü Peugeot 207 benzinli 2008 mode son mesaja git 468 0 Selimhan
konu icon 3008 vites kutusu arızalı son mesaja git 15757 16 Yunus1313
konu icon 307 Economy mode active hatası son mesaja git 1074 1 pckobat
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 8831 1 muhsintekin
konu icon Tanışma son mesaja git 2 0 Nazif Kılıç
konu icon 2. Sahibinden Temiz ve Bakımlı 2003 Model 206 son mesaja git 556 0 muzo
konu icon Peugeot 208 (1. seri) 1.5 BlueHdi Yağ Önerisi son mesaja git 8856 3 mustgok
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 25536 14 Bilal ALTINER
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 97805 590 Kasım4284
konu icon 2012 model 508 far ampül değişim son mesaja git 15032 3 zaferçinar
konu icon eski kasa 508 son mesaja git 294 1 zaferçinar
konu icon 308 1.6 HDi Yağ Önerisi son mesaja git 1845 0 alperyacan
konu icon Otomatik şanzıman vites atma arızası son mesaja git 1592 0 Zeynepk
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 6304 6 Optimus Prime
konu icon Tanışma: Merhabalar son mesaja git 3 0 DieAnotherDay
konu icon yakıt tüketimi 30L son mesaja git 3746 1 407muhendisi
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 2565 0 Courage
konu icon Stop halinde iken silecekler ve farların çalışması son mesaja git 10359 4 C4for
konu icon 2011 5008 vites kutusu arızası(çözüldü) son mesaja git 63871 25 Ahmet Altaş
konu icon Yağ Kaçağı son mesaja git 4424 0 Mental
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 FEBRUARY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Ahmet Altaş 3
407muhendisi 2
zaferçinar 2
Nazif Kılıç 1
muhsintekin 1
pckobat 1
Yunus1313 1
C4for 1
Selimhan 1
Courage 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English