![]() |
|
Süngerli Hava Filtresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ynusemre ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2012 Saat 15:34 |
2004 307 1.6 Benzinli aracıma serviste hep alt kısmı süngerli hava filtresi takıyolar.İnternetten sipariş vericem fakat geneli süngersiz.Bir problem olurmu acaba ?
Düzenleyen ynusemre - 28 Ağustos 2012 Saat 15:43 |
|
2004 PUG 307 XT 1.6 110HB
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HKS super flow kullanıyor aynı zamanda satışını yapıyorum,mükemmel uyum,ses ve kullanışa sahip,ister kendiniz temizlersiniz isterseniz,yedek sünger alıp ömrü dolunca kullanabilirsiniz.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
ürün hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz resimli falan?
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
biliyorum çok şey istiyorum kusura bakma ama araç üstündeki resimlerinide ekleyebilirmisin?bide extra kendi filtresinden farklı ses veriyormu yoksa aynı ses mi fiyatınıda yazarsanız sevinirim:)
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
Rica ederim elimden geldiği kadar yardımcı olurum,normal kullanımda orjinal kapalı kutu filtre ile aynı ancak gaza yüklenmede tok ve güçlü bir ses alıyorum,resim ekleyebilir miyim orası muamma sebebi ise tampon ızgarasına yerleştirmiş olmam ve bu işlem için tamponu sökmem gerekiyor,uğraşıp çekmeye çalışırım olmazsa kusura bakmazsınız umarım,fiyat olarak 75 TL'ye veriyorum(ebay üzerinden aldığım toplu fiyattır)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Orjinal mi bu ürün?Piyasada çok sahtesi var.Sahtesine göre pahalı orjinaline göre ucuz fiyat vermişsin.
|
|
![]() |
|
ürün orjinal,piyasa da 50 ye de çin malları mevcut,ebay.jp üzerinden 150 ye yakın alım yaptım elimde de ürün bayağı azaldı.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |