![]() |
|
Audio system incelemem Video eklendi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 7> |
Yazar | ||
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cevap için çok teşekkürler. O zaman bu cihazı alıp buraya takıl çok bilgili teknisyenimize gidicez hata testini aç dicez açıcak cd chancer hatası verecek üstüne dıkla dicez. Tıklicaz neyse olmuyormuş diyip para vermekten kurtularak gideceğiz
![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Bende aynen öyle oldu hocam ilk önce cihazı almadan, gittim menüleri karışırdık cd changer diye bi menü bulduk orda yok diyordu onu mevcut yaptık, iki gün sonra cihazı taktım çalışmadı sonra tekrar servise gittim bilgisayara bağladık cd çalarla ilgili bi hata verdi, hatayı sil dedik direk çalıştı, belki o cd changer yok olan yeride bulmanız gerekebilir menülerde biraz dolaşınca hemen bulursunuz şuan tam olarak hatırlamıyorum hangi bölümde olduğunu.
|
||
![]() |
||
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
|
müdahale etmeme izin verirse kurcalarım :)
ya şu kutuyu 100tl den daha ucuza bulabilen yok mu? bu kadar pahalı olmamalı ya...
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
100 liraya bulabildinizmi hocam ben bir senedir takip ediyorum en ucuz 120 liraya buldum sanalpazardan 25 tl lik çekle 95 tl'ye aldım, şuanda en ucuz fiyat 120 tl diye biliyorum
|
||
![]() |
||
|
Pardon 100tl ye buldugum 2. elmis baska bir arac icinmis ve satilmis. Dediginiz gibi 130tl den asagi yok. Hatta 150 diyenler var. Ama bu çin menşeili urun icin heleki 5-10 liraya satilan kart okuyuculari goz onune aldigimizda 130tl lik fiyat bence mantikli disi. Ayrica o fiyata pioneer in medya canavari teybi var.
Alti ustu orginalligi bozulmasin diye sokmedigimiz antika teybimizin mp3 okumasini saglayan onuda turlu kandirmalarla yapan bknz. Cd ile baslayan klasor olusturmasi zorunlulugu, ve caldigi sarkinin bildirim ekraninda gostermesini bile saglayamayan mevcut teybimizin kontrol unitesi ve anfisine muhtac bu cihaza oldukca fazla... |
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
100 TL ye sıfır aldım isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim,aracıma da taktım,dileyen olursa resim paylaşabilirim.
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
|
Bu cihaz cdçalardaki bilgileri yol bilgisayarına mı veriyor? bu cihazı bağlamadan bunun bir yolu var mı?
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Yok hocam, bu cihaz teybin cdchanger girişine takılıyor. sdkart veya usb ye attığınız mp3leri sanki cdchanger daki parça gibi çalışıyor. Bu yüzden ekranda bilgilerini görebiliyorsunuz. Özel olarak ekrana bilgi gönderme gibi bir amacı yok |
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
|
benim ekranda cd çalar bilgileri görünmüyor o yüzden sordum. sony marka cd çalar var. tam modelini evden kitapçığına bakmam lazım. şuan direksiyondaki kumanda çalışmıyor. kumanda çalışır durumda iken mi yol bilgisayarı cd çalardaki bilgileri ekranda gösteriyor? |
||
![]() |
||
|
Şimdi birşey farkettim benim yol bilgisayarımın ekranı küçükmüş.
![]() fakat bu konuyu açan arkadaşımızın aracı da 2004 model 206. benim de aynı. yol bilgisayarını da mı değiştirmem gerekiyor? sadece tarih ve saati gösteriyor benim ekran ve konuyu açan arkadışımızın ekranından küçük.. |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Sizin aracın ekranı 2 satır olan. sadece kayan tarih-saat bilgisi derece ve açık olan kapının yazdığı ekran.
3 satır ekran taktığınız zaman açık olan kapıyı grafik olarak görüyorsunuz. saat derece ve tarihi aynı anda görebiliri birde silecek kolunun değişimi ile yol bilgisayarını aktif edebilirisiniz. Orjinal teyp dışında ekrana bilgi yansıtmanız çok zor. pioneerin ve alpin in bazı modellerinin ekran çıkışı var ve bu çıkışı van çevirici ile ekrana yansıtabiliyorsunuz ama çok maaliyetli bir işlem. |
||
![]() |
||
|
Hocam sizin aracınızda yol bilgisayarı yok, onun için ekran küçük, bu cihazı takarsanız tarihin çıktığı yerde CD 1 00:35 T12 gibi çalan şarkı bilgileri çıkar.
Düzenleyen Serco05 - 18 Ağustos 2012 Saat 00:28 |
||
![]() |
||
|
Evet 3 satırlı ekran olarak sahibinden.com da bulabildim. 150 TL civarında satıyolar. bütcem içi uygun bir fiyat. bu konuda arkadaşımızın anlattığı gibi yapabilir miyiz silecek kolunu? Yoksa Silecek kolu komple mi değişecek? |
||
![]() |
||
|
cüneyt hocanın silecek ucu modifikasyonu var onu deneyin derim. Eğer o şekilde olursa sadece açtırmak için servise gitmeniz gerekir. Gerisi 5dk
|
||
![]() |
||
|
Forumdaki konuyu görmüşsünüz sanırım o şekilde yapabilirsiniz silecek kolunu
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691&title=peugeot-206-yol-bilgisayar-com2000-tu-yapm Bu arada bende ve çoğu arkadaşta aktif etmeye gerek kalmadı kolu takınca direk yol bilgisayarı verileri çıktı |
||
![]() |
||
|
3 satırlı ekranı almış olsam ve silecek kolunu bu şekilde kırsam bile, servislik yine bir işlem gerektirecek mi? |
||
![]() |
||
|
Sis farı olayında tam araştırmadan işe başladığım ve yanlış ürün aldığım için yeterince başım yandı :) bu defa tam kapsamlı gerekli parça ve yapılacak işlemleri öğrenmeden bu işe girmem :D eğer aktif etmek gerekiyorsa bu işe zaten giremem çünkü servise çok uzağım ve gidebilecek zamanım yok iş durumlarından dolayı. |
||
![]() |
||
|
Dostum donanımhaberde 206 konusu var orda en az 10 kişinin aktif ettirmeden çalıştırdığını biliyorum dediğim gibi benimkide direk çalıştı, parça konusunada gelince 3 satır 3 ampullü ekran alacaksın 4 ampullü olanlar var bide onlar uymaz.
|
||
![]() |
||
|
Aktif olmazsa zaten yine sadece tarih ve saat çıkacak değil mi? Peki bu 3 satırlı ekranın montajı nasıl? elektrikçi arkadaşla yapabilir miyiz ön konsola zarar vermeden çizmeden? ve çıkarttığımız ekranın arkasından çıkan kablo ve fişler direk olarak 3 satırlıya takılıp işlem bitecek mi? ayrı bir kablo fiş çekilecek mi? |
||
![]() |
||
|
Saat tarih, sıcaklık ve radyo bilgileri hepsi aynı erkranda çıkacak kapı açık uyarıları grafik şeklinde olacak, ekranı sökmek çok basit, ekranın üstündeki kasketi çıkaracaksınız yukarı arkaya doğru çekince çıkıyor sonra ekranın altında iki tane vida var onları söküyorsunuz, arkasındaki soketide çekin bu kadar, ekran resmini koyarım birazdan bakarsınız.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |