![]() |
|
Peugeot 307 hız sabitleyici yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayirli olsun.
Düzenleyen koliva - 25 Haziran 2012 Saat 19:56 |
|
![]() |
|
rugger35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Sevgili koliva sanırım araçlarımız aynı..bu işlemi bende yapabilir miyim bu şekilde..kol alıp anlattığınız yolu izleyerek monte edip, PP200'li bir yerde aktif edebilir miyim? Benim aracım 2004 model SW 1.6 benzinli, cam tavanlı, triptonik versiyon (hoş hala tam adını bulduramadım, pack, ov-pack veya her ne ise)..Bende de bahsettiğiniz o soket var mı? Bilmeden kurcalamak istemiyorum..
Birde muratoner kardeşim bende Avanos / Nevşehir'deyim..cc kolunu kaça, nerden aldınız ve 5 dakikada kime, nasıl ve ne tip bir maliyetle yaptırdınız öğrenebilir miyim zahmet olmazsa? İyi sürmeler... Düzenleyen rugger35 - 25 Haziran 2012 Saat 21:48 |
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bülent bi ara tanışalım ben bakayım aracındaki sokete uygunsa siparişi geceriz.Ne zaman pazarlarımı tatil sana.
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Koliva teşekkür ederim kardeşim.Sonunda oldu valla.
|
|
![]() |
|
rugger35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Murat pazartesi tatilim ama dediğim gibi her gün dükkanda vaktim oluyor..hala çaya bekliyorum..4 Temmuz'da bir 13 gün yaz tatiline çıkacağım..Çok sevinirim bir ara görüşebilirsek..
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bulent,
Bu isi bir kere yapan usta sayilir ![]() |
|
![]() |
|
İnşallah..Çok sevdiğim bir özellik, önemli olan verimli ve temiz çalışması..ben idareten olan değişiklik veya modifiyeleri çok beğenmiyorum..orjinalde olması en güzeli ama bizim araçlarımızda soketi olduğu için orjinalliğinden şüphe duymadan kullanmak istiyorum..
|
|
2004 - 307 SW 1,6 (Pack) - Deniz Yeşili - Benzin
|
|
![]() |
|
Eger olursa en ufak suphe duymadan kullanabilirsin. Emin ol eger guvenli olmasaydi buna karsi cikacaklarin basinda ben gelirdim. |
|
![]() |
|
Sevgili koliva fikirlerine çok güveniyorum ve tecrübelerine, birde şu arabamın ismini buluver de toptan rahatlayayım..sen Pack yazmışsın..nasıl biliyorsun bunu? Ov-Pack nedir ya aynı özelliklere sahip görünen diğer model isimleri?
|
|
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Şase numarasını biliyorsanız sanırım servicebox'a girince yazıyor olacaktır. Ama tabi Sayın Koliva daha iyi bilir.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Yarın o zaman ilk iş ona bakayım..ben özellikler ve yıldan bu anlaşılıyor sanıyordum, hani model isimleri yıllarla verilir ya...
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bülent kardeşim ptesi tatilde nevşehire gel.Beni ara numaram 0541 904 50 50.Nevşehirde buluşalım.Eğerki bu hafta içinde ben gelirsem Avanosa senteze uğrarım.
|
|
![]() |
|
Beklerim Murat keşke dün yazışsaydık bu gün baya bi gezdim Nevşehir'de..boştum forum ve sanayiye gittim bagaj perdesinin tırnağı kırılmıştı onu kaynattırdım..
|
|
|
|
![]() |
|
Atlamisim soruyu kusura bakmayin. Pack versiyon biraz dolu versiyondur ama tamamen full degildir. Eksik olanlar deri koltuk, cd-calar (kimilerinde var). Ayrica OV-Pack bu taraflarda yok. Pack versiyonu var birde Premium var. Bizim araclarda en belirgin ozellik cam tavan olmasi + arka koltuklarin teker teker yerinden cikartiliyor olabilmesidir. Tabi Premium bunlarin hepsini kapsiyor. Bu konularda ben de o kadar bilgili degilim. Yanlislarim olabilir. Isterseniz siz aracinizin bildiginiz belirgin ozelliklerini sayin benimki ile karsilastiralim. |
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
merhaba herkese,basit bir sorum olacak 2006 model 1.6 hdi 307 comfort araca uyar mı bu cc?net bi cevap alabilirsem çok sevinirim.
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
Bu konu hakkinda cokca bilgi var. En temel olarak aracinizin fren pedalinin hemen ustundeki fren musuru kac kablo girisli ve bu girislerin kac tanesi kablo ile dolu soylemeniz gerekiyor. Hic bisey anlamadim derseniz, fren pedalinin ustunde yani direksiyonun altinda kalan kapagi cikartin ve fotografigini cekin buraya yukleyin. |
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
şimdi sayın Koliva,uzun zamandır üye olmama rağmen pek fırsat bulamıyordum girmeye siteye,ancak artık daha fazla zamanım var,bu yüzden tekrar merhaba herkese.
ben dün kolun montajını yaptım hatta yazılım da yüklettim,kol sadece hız sabitlemeli bu yüzden "cruise controllü ve hız limitlemesiz"modunu seçtik.ayrı bi modülden de hız sabitleyici mevcut yaptık.yola çıktık düğmeyi açtığımızda cc off yazıyo altında da çizgiler çıkıyor.--- ama hızı göremiyoruz,ustam tam çözemedi gerisini.meşhur Ramazan ustayı buldum Konyada,haftasonu yola çıkacağım Konyadan geçeceğim,Ramazan Ustayla konuştum oraya da uğrayacağım. kısaca durumu anlatmaya çalıştım,sizin dediğiniz fren müşürüne garaja inip bakacağım bu arada.ama ustama göre oluyordu yoksa girmezdik bu işe..bi yerde mi yanlış eksik yapıyoruz anlamadım ve hırs oldu biraz da artık...cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
Sen bir fotografini cek dedigim yerin. Bakarsin Konya'ya kadar gitmeye de gerek yoktur ![]() |
|
![]() |
|
bu olabilir mi
![]() |
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
Hocam az daha uzaktan cekseydin ![]() Bu sensor nerede? Düzenleyen koliva - 26 Haziran 2012 Saat 15:30 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |