Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 cruise control
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 cruise control

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 910111213 21>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
istanbullu_3886 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2012 Saat 17:41
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Orjinalini yazan: istanbullu_3886 istanbullu_3886 Yazdı:

selam kardeşim sase numaramı özelden mesaj gönderdim digerlerinin ne demek oldugunu pek anlamadım eger açıklayabilirsen onlarıda yollarım

Sonradan da lazim olur diye buraya tekrar yazayim aracinin bilgilerini:

1. RPO numarasi: 10080
2. Shape : 5 DOOR ESTATE
3. Driving: LEFT HAND DRIVE
4.
Motor : DV6TED4
5. Transmission: BVM5 (manuel 5 vites)
6.
System : WITHOUT ELECTRONIC STABILITY PROGRAM
7. A
nti-lock brake system : WITH ABS BRAKES

Tek fark ECU soketinin 32V NR olmasi gerektigi yonunde. Acaba diyorum sen de yetkili servise gidip bu semayi dogrulatamaz misin?

budaki servisler kusura bakmayın ama ok tok galiba ilgilenme yok  koliva kardeşim daha önce ki seninle yazışmamızda 32 v gr olarak biz bu şema üzerine konuşmuştuk hatta bi ispanyol sitesinden bana ecunun şemasını göndermiştin hatırlarken ben o şemanın çıktısını aldım şemanın altındaki ispanyolca açıklamasını internet aracılıgıyla türçelendirdim  vede ozaman 32v gr degilde 32 nr olması gerektigi kanısındaydım biz kabloları 32 v gr ye çektik çalışmadı şimdi 32 v nrye deneyecegim birde şemadaki anahtar resmi kontak anahtarımı yoksa cruze control kolunumu anahtar olarak gösteriyor daha önce kontak olarak belirtmiştin formda yanlış hatırlamıyosam dogrulamak amacım kusura bakma yardımlarına çok teşekkür ederim

nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2012 Saat 20:04

budaki servisler kusura bakmayın ama ok tok galiba ilgilenme yok  koliva kardeşim daha önce ki seninle yazışmamızda 32 v gr olarak biz bu şema üzerine konuşmuştuk hatta bi ispanyol sitesinden bana ecunun şemasını göndermiştin hatırlarken ben o şemanın çıktısını aldım şemanın altındaki ispanyolca açıklamasını internet aracılıgıyla türçelendirdim  vede ozaman 32v gr degilde 32 nr olması gerektigi kanısındaydım biz kabloları 32 v gr ye çektik çalışmadı şimdi 32 v nrye deneyecegim birde şemadaki anahtar resmi kontak anahtarımı yoksa cruze control kolunumu anahtar olarak gösteriyor daha önce kontak olarak belirtmiştin formda yanlış hatırlamıyosam dogrulamak amacım kusura bakma yardımlarına çok teşekkür ederim

Bahsettigin Ispanyolca meselesini biraz hatirladim ama cok zaman oldu tekrar konuya donup bakmam lazim.

Kontak anahtarini gosteriyor ama senin onunla isin yok. Resim seni aldatmasin. Fren musurunde hali hazirda var olan kablolar 1 ve 2 numarali kablolardir. Senin cekmen gereken kablolar 3 ve 4 numarali bacagindan cikar ki bir tanesi ECU'ya digeri ise BSI'a gitmesi gerek.

Aman diyim, kirk olcup bir bicelim, riskleri elimizden geldigince minimize edelim, icraata koyulmadan once uc kere bes kere dusunup, kontrol edip oyle ise koyulalim.

Düzenleyen koliva - 22 Şubat 2012 Saat 20:05
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2012 Saat 20:53
bir sorum daha olacak kardeşim kusura bakmazsan şimdi bu şemada görülen fren müşüründe hali hazırda baglı olan kablolar yani 1ve 2 ortada görüniyor fakat aracın üzerindekiler ise başatan 2 tanesi baglı ama numaralar farkedermi o müşürde

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2012 Saat 21:02

bir sorum daha olacak kardeşim kusura bakmazsan şimdi bu şemada görülen fren müşüründe hali hazırda baglı olan kablolar yani 1ve 2 ortada görüniyor fakat aracın üzerindekiler ise başatan 2 tanesi baglı ama numaralar farkedermi o müşürde

Numaralar fark eder. Soketini cikardiginda icinde bacak numaralarinin yazacagini dusunuyorum. Aksi takdirde bagli olanlar 1 ve 2 numaralilardir diye biliyorum.
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2012 Saat 21:15
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Numaralar fark eder. Soketini cikardiginda icinde bacak numaralarinin yazacagini dusunuyorum. Aksi takdirde bagli olanlar 1 ve 2 numaralilardir diye biliyorum.
teşekkür ederim kardeşim denicem tekrar sizleri bilgilendiririm
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2012 Saat 15:40
selam arkadaşlar yukardaki şemaya göre kabloları idarelik olarak bagladıkve deneme sürüşü için yola çıktık cruze control uzun bi ugraşıdan sonra nihayet çalıştı ekranda sabitledigimiz sürat görünüyor tip a da çalışmadı hız regulasyonlu limitleme yok seçenegiyle ayarladık tip b ye aldıgımızda tip aya geri atıyordu uztamız saglam bi baglantı yapıyor şu anda burdan tüm emegi geçen frum arkadaşlarıma öncelikle koliva kardeşime bana uzun zaman ayıran ustamız ibrahim ustama sonsuz teşekkürlerimi iletiyor saygılarımı sunuyorum

Yukarı Dön
Dostum Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Dostum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2012 Saat 16:46
Tebrik ediyorum Sizi...Aynı model ve özellikte benim de aracım var...Ustam CC uymaz uğraşmak lazım diye baştan savdı..Benim arcımın pedal kısmında fren müşürü tek, soket de tek ve  4 girişli ,ancak 2 kablo girişi var diğer 2 si boşta...Sizinkiyle aynı özellikler taşıyor...Sistem tam olarak çalışıyorsa resimli olarak uygulamayı nasıl çalıştırdığınızı anlatırsanız sevinirim.Aslında yanınıza gelmek isterdim ama Antalya'dan uzak mesafe ...Saygılarımla...
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2012 Saat 17:15
öncelikle sn koliva kardeşimin elindeki müthiş programla sase numarası ile çıkarttıgı şema ve sn ibrahim ustanın tecrübeleri ile oldu her ecu aynı olmadıgı için kablonun yeri degişiyor

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2012 Saat 18:42
Orjinalini yazan: neo neo Yazdı:

hayırlı olsun.

uzun yolda cruise control yakıtta oldukca farkettirir ama dikkat uyuya  kalmayasın :) 

ist da bunu uygulayan yok mu acaba ?
kolu sponsorumuzdan alıp gelebilirsen taktırırız kardeşim istanbul esenyurtta eger yakınsan
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2012 Saat 20:53

selam arkadaşlar yukardaki şemaya göre kabloları idarelik olarak bagladıkve deneme sürüşü için yola çıktık cruze control uzun bi ugraşıdan sonra nihayet çalıştı ekranda sabitledigimiz sürat görünüyor tip a da çalışmadı hız regulasyonlu limitleme yok seçenegiyle ayarladık tip b ye aldıgımızda tip aya geri atıyordu uztamız saglam bi baglantı yapıyor şu anda burdan tüm emegi geçen frum arkadaşlarıma öncelikle koliva kardeşime bana uzun zaman ayıran ustamız ibrahim ustama sonsuz teşekkürlerimi iletiyor saygılarımı sunuyorum

Vayyy. Inan kendi aracima taktirmis kadar cok cok cok sevindim. Gule gule kullan. Demek ki oluyormus Embarrassed
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2012 Saat 21:06
çok teşekkür ederim kardeşim seninde bu konuda bana emegin büyük oldu çok saol sizlerin sayesinde başardım

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2012 Saat 21:13

çok teşekkür ederim kardeşim seninde bu konuda bana emegin büyük oldu çok saol sizlerin sayesinde başardım

Rica ederim, ne demek. Soyle guzel bir nasil yapilir makalesi beklerim senden. Hani neyi nasil yaptiginiz ve guzel guzel fotograflar. Mumkun mudur?
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2012 Saat 22:08
ayarlamaya çalışırım kardeşim ama inan hiç resim çekmedim hatta kablolar idareten çekilme dışında ustanın yanında bile bulunamadım ama ayarlamaya çalışcam
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2012 Saat 23:06
işte budur, beklenen sonuç Smile gelmiş nihayet. nezamandır bu işi başaran var mı diye aranıp duruyordum sonunda buldum. şimdi merak ettiklerim var o yüzden istanbullu kardeşim bana özel mesajla tel numaranı yazarsan yarın telefonda görüşmek isterim. güle güle kullan artık...
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2012 Saat 23:12
teşekkür ederim kardeşim özelden numaramı atıyorum

Yukarı Dön
Dostum Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Dostum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2012 Saat 01:52
Ya arkadaşlar lütfen yapılan işi mümkün mertebe resmli olarak anlatalım...Böylece hem aynı konuda tekrar konu açılmaması,hem de forumdan beklenen fayda sağlanmış olacaktır....
Şimdi cc kurulumunu yapan "istanbullu" arkadaşım,bizimle tecrübeni lütfen paylaş...Saygılarımla...
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2012 Saat 02:03
DOSTUM:
fren pedalına basıldığında cruise control devreden çıkmalıdır güvenlik için. bu yüzden fren pedalının hareketini  stop lambası için kontağa ve bsi ye 2 adet , cruise için ecu ve bsi ye ileten 2 adet kablo olmalıdır. istanbullu ve benim aracımızda 4 girişli soket fakat 2 kablo bulunmakta. bu iki kablo zaten kontağa ve stop lambası için bsi ya gitmektedir. istanbullu aracında cruise controle ait elektrik devre şemasına göre diğer 2 boş yuvadan BSI ve beyne kablo çektirmiştir.
öncelikle aracınızın fren pedalı üstündeki soketi bulup resimlersenz size koliva üstad yardımcı olabilir diye düşünüyorum, çünkü o da yaptı, tecrübesi mevcut.
elektrik şeması araca göre değişebileceğinden,  aracınıza ait elektrik devre şemasını YETKİLİ SERVİSTEN bulursanız ve kablonun nereden nereye çekileceğini kendi gözünüzle görerek öğrenrseniz, iyi bir elektrikçi bu işi yapabilir. çünkü beyinde ve bsi de hangi soketin hangi pinine hangi kablonun gittiği ancak aracınızın elektrik devre şemasından anlaşılabilmektedir. YETKİLİ SERVİS BU İŞE PEK YANAŞMAMAKTADIR.
iyi geceler...

Düzenleyen albayman - 25 Şubat 2012 Saat 02:05
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
Yukarı Dön
Dostum Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Dostum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2012 Saat 02:36
Sayın Albayman,benim aracımda da sizin ve istanbullununki gibi fren pedalı üstünde bir soket bulunmakta ve  bu soket 4 girişli fakat sokette 2 kablo bulunmakta...Yalnız ecu kodu sizinkilerle aynı mı ona bir bakıp,size bilgi vereyim...Saygılarımla...
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2012 Saat 08:03
Orjinalini yazan: albayman albayman Yazdı:

DOSTUM:
fren pedalına basıldığında cruise control devreden çıkmalıdır güvenlik için. bu yüzden fren pedalının hareketini  stop lambası için kontağa ve bsi ye 2 adet , cruise için ecu ve bsi ye ileten 2 adet kablo olmalıdır. istanbullu ve benim aracımızda 4 girişli soket fakat 2 kablo bulunmakta. bu iki kablo zaten kontağa ve stop lambası için bsi ya gitmektedir. istanbullu aracında cruise controle ait elektrik devre şemasına göre diğer 2 boş yuvadan BSI ve beyne kablo çektirmiştir.
öncelikle aracınızın fren pedalı üstündeki soketi bulup resimlersenz size koliva üstad yardımcı olabilir diye düşünüyorum, çünkü o da yaptı, tecrübesi mevcut.
elektrik şeması araca göre değişebileceğinden,  aracınıza ait elektrik devre şemasını YETKİLİ SERVİSTEN bulursanız ve kablonun nereden nereye çekileceğini kendi gözünüzle görerek öğrenrseniz, iyi bir elektrikçi bu işi yapabilir. çünkü beyinde ve bsi de hangi soketin hangi pinine hangi kablonun gittiği ancak aracınızın elektrik devre şemasından anlaşılabilmektedir. YETKİLİ SERVİS BU İŞE PEK YANAŞMAMAKTADIR.
iyi geceler...
günaydın arkadaşlarım aracı pp2000 ne baglayıpta motor beynine girdigimizde fren pedalına baglı 2 seçenek vardı 1 tanesi hali hazırda bulunan kabloların çalışıp çalışmadıgını gösteriyor basılıp bıralıkı pozisyon diye 2. buton göstermiyordu motor beynine kabloyu çekince onunda çalıştıgını pp2000den gördük sn dostumşuna inanki kolay bi iş degil öncelikle pp2000 elinin altında olması şart ben sırf bu iş için obd kablosunu aldım yukarıda gerkli açıklamayı yaptım formu dikkatli okursan bulabilirsin merak ettigin başka bişe varsa sorabilirsin tabi ben bu formda sn koliva kardeşimin ve sn e.....oto ( reklam olmasın diye nokta koydum) ibrahim ustanın büyük yardımıyla bu işi çözdüm benim yardımcı olmamı istedigin konuları sorabilirsin cevaplayım ayrıca bi nasıl yapılır hazırlamak istiyorum yapınca formdan takip edebilirsin
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2012 Saat 20:27
araca cruze control taktıktan sonra arıza lambası yakıyor arkadaşlar arıza lambasını yakmasını sebebi ise esp beyniyle baglantı kuramaması pp 2000 de çıkan arıza bu araçta esp yok bugun bayagı çok ugraştık ama sonuç nafile lambayı söndürüyoruz yola çıkıyoruz hız sabitlemeyi açınca aynı arıza yı belli süre sonra tekrar veriyor artık esp siz araçlara cruze conrol olmuyormuydu aceba diye düşünmeye başladım cruze controlun lambayı yakmadan düzenli olarak çalısan sonradan takılan varmı esp siz araçlarda bilgiye ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 910111213 21>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26477 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 225 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37029 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296843 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 91 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94188 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 894 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1036 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6269 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1112 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 332 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3622 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49397 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 533 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 347 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 618 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 93 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4394 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1905 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1070 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English