Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Pert Kaydı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Pert Kaydı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ibrahim YILDIZAK Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Eylül - 1982

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim YILDIZAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Pert Kaydı
    Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 Saat 10:51
Bu zamana kadar çok araç aldım sattım. Malum maddi durum sıkışık olunca ucuza fonksiyonlu bir araç bakıyorum ancak bu durumda pert kaydı var gibi seçenekler karşıma çıkıyor ancak satışı zor olduğundan dolayı pert kaydı olan araçlara yanaşmıyorum ama bu pert kaydı nerede yazar adam söylemediğini var sayıyorum nerede nasıl yazar mesela ağır hasarlı yazıyorsa tramer sorgusunda bu pert midir? Bilgisi olan yardımını esirgemezse sevinirim.

01 COA 084 ARh(+)
Yukarı Dön
___KxL___ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ___KxL___ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 Saat 12:44
Pert kaydı olup olmadığını sigortacılar görebiliyo ancak.Tramerden falan bizler sorguladığımızda sadece hasarları görebiliyoruz ama pert kaydını göremiyoruz.Pert kaydının olup olmadığını ancak bi sigortacıya sorgulatıp öğrenebilirsin yada servislere sor araç sanayide değilde serviste toplanmışsa oradada pert kaydı görünür...
2004 Peugeot 206 1.4 XT
Yukarı Dön
smn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı smn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 Saat 16:25
kardeş mümkünse bu tür araçlardan uzak durmanı tavsiye ederim,yok sigortadan para almak için pert etmişler yok hava yastığı patladığı için pert olmuş yok araç sahibi sigorta ile anlaşmış pert olmuş vs vs... uzar gider.alırsın arızası bitmez çünkü araç yapılmış olsa bile hiç bir zaman orjinal performansını vermez bu su götürmez bir gerçek,gerek tramer sorgulamasında gerekse sigortacıların kendi sorgulamalarında pert yazmayabilir ama hasar miktarları ve maliyetleri size yeterince fikir verebilir örneğin piyasası 17 bin olan bir aracın bir kaç sene önce 10 bin tllik hasarı olmuş bu zaten pert demektir yazmasına gerek yok.fiyat cazip olabilir ancak buna benzer alacağınız aracı ömür boyu kullanmayı düşünmüyorsunuz sanırım yani ikinci elide bir o kadar zayıftır velhasıl son karar senin kardeş dilimizin döndüğünce yazdık umarım yardımcı olabilmişimdir.
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim YILDIZAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 Saat 18:15
Orjinalini yazan: smn smn Yazdı:

kardeş mümkünse bu tür araçlardan uzak durmanı tavsiye ederim,yok sigortadan para almak için pert etmişler yok hava yastığı patladığı için pert olmuş yok araç sahibi sigorta ile anlaşmış pert olmuş vs vs... uzar gider.alırsın arızası bitmez çünkü araç yapılmış olsa bile hiç bir zaman orjinal performansını vermez bu su götürmez bir gerçek,gerek tramer sorgulamasında gerekse sigortacıların kendi sorgulamalarında pert yazmayabilir ama hasar miktarları ve maliyetleri size yeterince fikir verebilir örneğin piyasası 17 bin olan bir aracın bir kaç sene önce 10 bin tllik hasarı olmuş bu zaten pert demektir yazmasına gerek yok.fiyat cazip olabilir ancak buna benzer alacağınız aracı ömür boyu kullanmayı düşünmüyorsunuz sanırım yani ikinci elide bir o kadar zayıftır velhasıl son karar senin kardeş dilimizin döndüğünce yazdık umarım yardımcı olabilmişimdir.

Çok teşekkürler yardımlarınız için Pert almak istemiyorum  zaten büyük kazası varsa o araçta benim için sizinde dediğiniz gibi pert'tir. Anlaşılan sigortacı bir arkadaş var ona sorgulatıp alacağız eski yöntemlere devam :)

01 COA 084 ARh(+)
Yukarı Dön
kaan__ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaan__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 Saat 18:27
2011 yada 2012 her araçda kasko ile yapılan anlaşma doğrultusunda hasar ne olursa olsun en küçük bir kaza da bile  o araçda perte eyrılılabilir ...b
örneğin kapıda kaza anında ufacık bi çizk yada ezik de olsa o kapının sıfırı takılır boyanır..buda işçilik ile beraber  en az 4bin tl demektir..iki kapının bu şekilde olduğunu düşünün bunlara birde tampon far panel eklenirse 10-12 bin tl yi geçer...bu miktar kasko bedelinin %60 ını geçriği için araç sigortada ihale ile tekrar satılır..sonuçta ağır hasarlı olmadığı müddetçe gayet ekonomik.

Düzenleyen kaan__ - 13 Nisan 2012 Saat 20:30
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp
2009 308 sw 1.6hdi 110hp
2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp

Yukarı Dön
kaan__ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaan__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 Saat 18:32
Wink

Düzenleyen kaan__ - 13 Nisan 2012 Saat 20:30
2009 308 sw 1.6hdi 110hp

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 Saat 18:44
kaan__    +1 Çok doğru söylüyor...
Yukarı Dön
kaan__ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaan__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 Saat 18:51
örneğin resimler... fiyatı 11bin tl 2004 model tdcı

Uploaded with ImageShack.us

şimdi piyasaı 18-22 arasında değişen bi arabyı 11 alıp binmek avantajlı değilmi
ki bu örnekler çoğaltılabilr...

Düzenleyen kaan__ - 05 Ocak 2012 Saat 18:59
2009 308 sw 1.6hdi 110hp

Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 Saat 18:59
bu araba yapılabilir durumda.Ama iyi usta lazım.
Yukarı Dön
kaan__ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaan__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 Saat 19:07
+1

Düzenleyen kaan__ - 05 Ocak 2012 Saat 19:34
2009 308 sw 1.6hdi 110hp

Yukarı Dön
furkan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Mart - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı furkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 Saat 20:03
bence bu araba bedava toplasan çıkmalarla 2000 tl masraf var
Yukarı Dön
smn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı smn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 Saat 20:08

tebrikler kaan çok güzel bir örnek +1 :)

lakin her pert böyle olsa keşke değilmi :)
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim YILDIZAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2012 Saat 23:58
Ancak şöyle bir durum var aracın neden pert'e ayrıldığı bilinmiyor o yüzden pert kaydı olan araçlar alıp ömür boyu binecek arkadaşlar için ideal ama ben sıkıntılı bir adamım toplamda 9 adet araç değiştirdim 30 yaşındayım. Benim gibi biri içinde evlenmelik değil flörtlük araç lazım :)

01 COA 084 ARh(+)
Yukarı Dön
GiTaRRa Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GiTaRRa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 00:43
dostum pert kaydından uzak dur alırsın yaptırırsın tamam güzel hoş belkide orj dahada çok zevk verir direksiyon kutusu vites kutusu sorunsuz çıkar güle güle binersin.tek bir şey kaldı satarken çok zorlanırsın.2 bi seçenek daha var airbaq patlamış aracı kimse almak istemez aldığın araçla servisten sanayiden de çıkamayabilirsin.benim qiuck pert kayıtlı çıktı araçdan soğudum o kadar para harcadım satmaya karar verdim 6 7 ay satamadım.elimde kalıcaktı..fikrim alma 3 bin daha fazla ver orta halli bişey al 15 bine 16 bine 10 numara araçlar bulunur.
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA
Yukarı Dön
kaan__ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaan__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 01:06
Orjinalini yazan: ibrahim YILDIZAK ibrahim YILDIZAK Yazdı:

Ancak şöyle bir durum var aracın neden pert'e ayrıldığı bilinmiyor o yüzden pert kaydı olan araçlar alıp ömür boyu binecek arkadaşlar için ideal ama ben sıkıntılı bir adamım toplamda 9 adet araç değiştirdim 30 yaşındayım. Benim gibi biri içinde evlenmelik değil flörtlük araç lazım :)

doğrudur abicim

Düzenleyen kaan__ - 13 Nisan 2012 Saat 20:31
2009 308 sw 1.6hdi 110hp

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim YILDIZAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 14:11
Orjinalini yazan: GiTaRRa GiTaRRa Yazdı:

dostum pert kaydından uzak dur alırsın yaptırırsın tamam güzel hoş belkide orj dahada çok zevk verir direksiyon kutusu vites kutusu sorunsuz çıkar güle güle binersin.tek bir şey kaldı satarken çok zorlanırsın.2 bi seçenek daha var airbaq patlamış aracı kimse almak istemez aldığın araçla servisten sanayiden de çıkamayabilirsin.benim qiuck pert kayıtlı çıktı araçdan soğudum o kadar para harcadım satmaya karar verdim 6 7 ay satamadım.elimde kalıcaktı..fikrim alma 3 bin daha fazla ver orta halli bişey al 15 bine 16 bine 10 numara araçlar bulunur.

Size tamamen katılıyorum Ve şu anda bursa da bir 307 XT ile pazarlık aşamasındayım istediğim tutara düşerse (düşmüyor maalesef) gidip almayı düşünüyorum. aracın tramer sorgusunda 3 ad Çarpma gözüküyor 1.si 200TL 2. ve 3. sünde tutar çıkmıyor.

01 COA 084 ARh(+)
Yukarı Dön
GiTaRRa Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı GiTaRRa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 23:35
tramerde tutar çıkmıyorsa maddi kaza değil anlamını taşıyor dostum.mesela bendeki araçda 2 kaza var belgeli ikiside yayaya çarpma..
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA
Yukarı Dön
erenuluoz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı erenuluoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2012 Saat 23:00

Sevgili arkadaşlar ben üniversite hocasıyım, bu pert araç konusuna çok basit bir açıdan bakarsak olayın içinde kaybolmayız. Şimdi esas sorun pert araç ya da hasarlı araç almak değildir arkadaşlar, esas sorun pert ya da agır hasarlı aracı bilerek ya da bilmeyerek orjinal araç rakamlarına almaktır. Ben de peugeot-citroen hastası bir insanım tam olarak saymadım ama bugune kadar sanırım 25-30 arası peugeot-citroen araç aldım, hedefim üretilmiş tüm peugeot-citroen modellerine sahip olmak.. Bunların için de çok orjinal, boya bile olmayan araçlarım da vardı, hasarlı olarak alıp yaptırdığım ve en ufak sorun yaşamadan kullandığım hasarlı araçlar da vardı.. Mesela şu anda hasarlı haliyle bir tanıdık vasıtasıyla sigorta şirketinin ihalesinden 2011 model 3008 allure pack 1.6 112 hp aldım. Şimdi aracın sıfırı 70.000 tl , ilan sitelerinde ise benim aracımın donanımında en ucuz 2. Eli 55-59.000 aralığında şimdi ben 30.000 tl.ye aldım bu hasarlı 3008'imi. Onarım için tüm parçaları yetkili servisten aldım ve yine onarımını da serviste yaptırarak yaklaşık 15.000 tl harcayarak aracımı 45.000 tl.ye mal ettim. Şu anda sıfırına 70.000 tl ya da ikinci eline 55-60.000 tl ödemeden 45.000 tlye 3008 allure pack 1.6hdı keyfi yaşıyorum. Yani ben memurum ve benim için 10-15.000 tl az fark değil.. Benim aracımın ilk sahibi aracı kaza yapınca aracın onarılmasını istememiş ve sigorta araç sahibine 62.000 tl araç bedelinin tamamını ödemiş bu nedenle tramer kayıtlarında da 62.000 tl görünüyor, ama bu arabamda 62.000 tl hasar olduğu anlamına gelmez , ben onarımını tamamı sıfır parçalar kullanarak yetkili serviste yaptırmama rağmen 15.000 civarında bir miktar tuttu aracı tamamen orjinal şekilde eski haline çevirmek. Yani tramer kayıtlarında yazan rakamları her zaman hasar miktarı olarak algılamak bizi yanıltabilir arkadaşlar. Bu gibi durumlarda yapılacak en güzel şey aracı hasarlı olarak görerek bilerek hesabınızı iyi yaparak kendiniz alın ve servisinde orjinal parçalar kullanarak yaptırın ya da daha önceden hasar görmüşse ya da pert kaydı varsa aracın nasıl onarıldığını ciddi şekilde araştırın ve en önemlisi aracı orjinal emsallerinden en az %15-20 ucuza almaya bakın ki satarken sıkıntı yaşamayın.. Mesela normalde 20.000 tl piyasası olan bir hasar kayıtlı 307'yi kalkıpta 19-20'ye alırsanız belki kullanırken sorun çıkmayabilir ama satarken ciddi anlamda sorun yaşarsınız..çünkü kimse orjinali 20.000 tl olan aracın hasarlısına 19-20.000 para ödemek istemez. Ama pert kaydı ya d ahasar kaydı oldugunu bilerek 15.000e aldınız diyelim aracı işte bu durumda siz kullanırsınız, satarken de alan kişiye aracın hasar durumunu dürüstçe söylersiniz ve fiyatının da ona göre oldugunu belirtirsiniz, bu durumda karşı taraf hesabını kitabını yapar, orjinal bir araba istiyorsa 5-6.000 tl daha koyar gider orjinalini alır, ama aynı araca daha ucuza binmek istiyorsa sizin aracınızı alır.. Bu konuda alırken dürüst kişileri bulmak ve satarken çok dürüst olmak temel prensiptir arkadaşlar... Su anda benim 3008de aynı durumda, ben bu işin ticaretini yapmıyorum, üniversite hocasıyım ve peugeot hastası olarak aracımı binmek maksadıyla aldım ve çok kusursuz bir şekilde onarımını yaptırdım, onarım belgelerimi ve sıfır parça faturalarımı da sigorta şirketime belgeleyerek aracıma sorunsuz şekilde hem trafik hem de kasko sigortası yaptırdım.. Ben aracımı para kazanmak ya da alım satım maksadıyla yapmak maksadıyla almadığım için gönül rahatlığıyla onarımını yaptırdım ve 45.000 tl.ye mal ederek keyifle biniyorum.. Ben de aracımı bir süre kullanıp keyfini aldıktan sonra satarken dürüstçe alan kişiye ""bak kardeşim aracımda böyle böyle bir durum var, aracın tramer kaydında 62.000 tl araç bedeli için yapılan ödemesi görünüyor ancak ben aracı servisinde sıfır parçalar kullanarak onarımını yaptırdım"" diye açıklayacağım ve tabiki en önemli nokta satacağım rakam konusu, bu konuda da şunu söyleyeceğim ""kardeşim bak aracın sıfırı 70.000 tl, ikinci eli de 55-60.000 aralığında, ben ise aracın onarımını kusursuz olarak yaptırdım halde aracın hasarlı olmasını dikkate alarak yaklaşık 10-15.000 tl aşağısı bir rakama 44-45.000 tl.ye satıyorum"" diyeceğim, işte bu noktada karar tamamen alacak arkadaşımıza aittir, ister benim aracımı 44-45.000e alıp aynı araca sıfırna göre 70-45=25.000 tl ucuza , ikinci eline göre 60-45=15.000 tl ucuza alır ve kullanır.. Yok istemem derse gider 55-60.000 vererek hatasız bir 3008 alır ya da bastırır 70.000 lira sıfırını alır.. Tabiki bu alıcıya kalmış bir mesele.. Tabiki karşınıza her zaman benim kadar açık ve dürüst bir insan çıkmayabilir. Mesela benim aracım kötü niyetli bir satıcının eline geçse rahatlıkla 1-2 parça yüzeysel boyalı diye 55.000 civarına rahatlıkla satmaya kalkışır.. Servisten ve tramerden araştırmayan birisi de kesinlikle farkına bile varmayıp alabilir, işte bu noktada alıcı için tam bir felaket olur, çünkü benim aracımı hasarı çok olmasada orjinal parçalarla onarılmış ta olsa sonuçta hasar kaydı oldugu için 45 civarına almalı ve kullanıdıktan sonra yine 44-45 aralığında satmalı.. Birisi kandırılıp 55 civarı bir rakama alırsa satarken kesin en az 10.000 zararı olur. Benim düşüncelerim bu şekilde arkadaşlar, hasarlı olacaksa da özetle şunlara dikkat edelim arkadaşlar;

o   Mutlaka aracın hasarlı halinin resimlerini isteyiniz

o   Nerde ve ne şekilde onarıldığını belgeleriyle isteyiniz

o   Tramer kayırlarından aracın hasar miktarını iyi inceletin

o   Tabiki araca çok sağlam bir ekpertiz yaptırın

o   Ve tabiki hasarlı bir araç alıyorsanız fiyat olarak hatasız veya kazasız emsallerine göre en az %15-20 uygun rakama almalısınız ki satarken zarara uğramayın

o   Ve son olarak satarken kesinlikle dürüst olun ve hiç bir şeyi gizlemeyin, hem kul hakkı yemeyin hem de kimsenin can güvenliğini teklikeye atmayın..

Daha önce aldıgım ve severek kullandığım 206-207-207 sw-307-307sw-407-407sw-607-bipper-tepee-3008 ve citroen c2-c3-c4-c5-c8-berlingo modelleri ile ilgili aklınıza gelen herşeyi sorabilirsiniz..

Tüm peugeot ailesine ve takip eden arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimle... Resimlerini bulabildiğim araçlarımın resimlerini ekliyorum, peugeot-citroen koleksiyonumu inceleyebilirsiniz

Düzenleyen erenuluoz - 18 Şubat 2012 Saat 09:15
Yukarı Dön
djchaos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı djchaos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2012 Saat 02:06
hocam birde yazı boyutlarını küçük harfle yazsak tam olacak büyük harfle yazmak bağırmak demektir
Yukarı Dön
erenuluoz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı erenuluoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2012 Saat 09:16
Kusura bakmayın Caps Lock açık kalmış..Düzelttim yazıyı..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2001 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6675 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 118 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 105 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 104 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 706 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 109 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 145 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 838 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 326 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 522 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 402 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107798 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1644 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3404 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10356 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9286 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1158 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1395 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English