![]() |
|
bu sefer sorun büyük |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
sserhat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1995 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 19:49 |
3 ay önce dershaneye başladım sınıfımda bir kız var sınıfa attığım ilk adımda dikkatimi çekti neyse dikkatimi çekti falan derken ben gitgide hoşlanmaya başladım zaman geçtikçe sevgim arttı. bende kıza yaklaşmanın yollarını aradım kızı biraz araştırdım sanırsam sevgilisi var ama bunu bilmeye hakkı var dedim ve ondan hoşlandığımı açıklamaya karar verdim önce arkadaşlık kurmaya çalıştım facebook tan 3-4 kez arkadaşlık isteği gönderdim hep yoksaydı.bu arada büyük ihtimal adımı bilmiyor en son şöyle yazdım eklemiyeceksen istek göndermekten vazgeçicem yazdım verdiği cevap şuydu iyi olur bende tabi hemen medeni bir kişiliğe büründüm :D rahatsız ettiysem özür dilerim iyi akşamlar gibisinden bir şeyler söyledim sonra biraz bekledim sen birşey söylemeyecekmisin dedim gene cevap yok enson ise özür dilerim ama bir ard niyetim yoktu en azından sanada iyi akşamlar demeni bekliyordum falan dedim gene cevap yok bugün zaten dershaneye gelmedi ayrıca facede engellemiş yarın gelirse ne yapmalıyım bana bi akıl verirseniz çok sevineceğim ama şunuda söyleyeyim şuan ciddi ciddi aşığım.unut demeyin lütfen.birde şunu söyleyeyim ona karşı faceden başka hiçbir yerde bir şey söylemedim.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevgilisi varsa delikanlıya yakışmaz rahatsız etmek diye düşünüyorum. Haksız mıyım kendini onun yerine koy.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeot servisine git arıza tespit cihazına bağlan belki sorununa cevap verirler :)) tabi bu işin şakası.sevgilisi var diyorsun bu büyük sorun olurda bi şekilde konuştun ve seni kabul edip sevgilisini terketti oda sorun çünkü bugün senin için sevgilisini terkeden biri yarın başkası için senide terkedebilir.gönül işleri zor arızadır bi kere kapıldınmı ya gerçekten mutlu olursun yada perte ayrılırsın.
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
sserhat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1995 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
doğru dedin abi bende bize yakışmaz dedim aylardır attım içime hale unutamıyom ama.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
perte çıkmassak iyi olur yol yakınken dönmek lazım ama olmuyo abi.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
unut demedim ki :)
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
bekle diyosun yani abi .
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
kardeşim benim yaşım 30 bu yaşıma kadar en az 30 defa sevdim her sevdiğim benim için sondu başkası olmayacak diyordum ama başkası her zaman oluyordu böle diye diye gerçek sevgiyi buldum.zaten aşk imkansız olan değilmidir.varsa kaderinde mutlaka karşına çıkar.belki şuan sen onu sevdiğini söylerken senden habersiz başkasıda seni seviyordur o kız senin imkansızınsa sende başkasının imkansızısın.
|
|
|
|
![]() |
|
ilk defa bu kadar oldu daha önce gelip geçiciler oldu ama bu farklı neyse zamana bırakayım diyorum biyandanda söyle içinde ne varsa diyorum ne olacaksa olsun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
bak sana başımdan geçen bi olayı anlatayım bi kızla birbirimizi çok seviyorduk ama ailelerimiz arasında husumet vardı kaç defa istediysek vermediler baya sorun yaşadık sonra kızın ailesi kızı zorla bi akrabalarıyla evlendirmeye çalıştılar hatta nişanda yaptılar tabi ben kendimi yiyip bitiriyorum elimden hiç bir şey gelmiyordu bunlar düğün tarihini belirlediler bi gün kızın annesiyle karşılaştım ve annesine eğer kaderimde bu kız varsa ne sen nede başkası buna engel olamaz dedim kızın annesi bana 10 gün sonra düğünü var sen kaderden bahsediyorsun git yoluna dedi ve aradan üç gün geçti kızın nişanlısı trafik kazasında hayatını kaybetti üzücü bi olay ama insan kaderin önüne geçemez şu an kızla tekrar görüşmeye başladık ve birbirimizi eskisinden daha çok seviyoruz tabi hala aile engelini aşmış değiliz.
|
|
|
|
![]() |
|
benimkide dertmiymiş dedim abi başkasının olcaksa olsun yeterki kimseye zarar gelmesin
|
|
![]() |
|
inşallah şu engeli aşarsınız abi mutlu bir yuva kurarsınız.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
araç conta yakmış yapacak birşey yok
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Şunu söyleyim sevgilisini bırakıp sana gelse, sen ilerde rahat edecekmisin ? senide bırakıp başkasına gidebilir bu durumda
İnsanlar ulaşamadığına aşık olur hiçbir zaman ulaştığa aşık olmaz tam manasıyla mesala ben ilk arabamı alırken 306 ya aşıktım ama ozaman o kadar param yoktu yolda geçtikçe bakardım şimdi aldım ama o kadar ilgim yok ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Boyle seyler cok guzel seyler. Ileride mum ile arayacagin zamanlar. Tavsiyem, doya doya yasa. Pesinden git. Bizim kizlar kovalanmayi cok severler. Ancak kovalarken kendini kaybetme. Cok fazlada risk alma. Isin zevkini cikart. Ahh ah neler anlatirdim sana ama demli bir cay lazim
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ilköğretimde 18 kız 4 erkek
lisede 25 kız 7 erkek ünide 50 kız 10 erkek olan sınıflarda okumuş ve çok fazla gönül macerası atlatmış bi abin olarak sana verebileceğim tek tavsiye BOŞVERRRR.... bu işler çok boş işler dersane falan yazmışsın derslerine çalış bunları ihmal etme sonra hersey zamanla oluyor, gerçekten insanın hayatında doğru zaman diye bi kavram var. doğru zaman gelince zaten sen elinden geleni de yapsan kurtulamıyorsun bu olaydan , örnek mi ben :) |
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Sana yardım ederim ama , alırım anahtarını , Razımısın ? :)
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
unut deme demişin ama sevgilisi varsa unutman lazım yanlış sularda gezme aşk döner dolaşır seni bulur ama ne zaman nerde kimle o belli değil işte
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |