![]() |
|
hararet problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hararet 90 a kadar normal daha fazlası sorun bence bu aracını nasıl kullandığına da bağlı uzun süre sabit viteste seyretmen,aracı sıkıştırman devamlı dur kalklar,radyatör suyunun eksik olması hava filterinin tıkalı olması bile sebeplerdendir diye biliyorum ama hararet 90 normaldir
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim bildiğim ilk fan 92 de ikinci fan 98 gibi devreye giriyor serviste öle demişti ama dizel benzinli fark edermi bilmiyorum.kapaktan kaçırıyorsa contasını kontrol et kaçırmaması lazım.benim bildiğim özellikle yazın hararet göstergesi normal 90 dır
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Radyatörde su varmı ? fazla suyu tahliye etmiş olabilir , 95 normal bi sıcaklık peugeut larda benim 306 şehir dışı 90dan aşşaya hiç düşmüyor 90-100 arası oynar yani . Su kaynatmış desem 95de su kaynatmaz sanmıyorum , aracta havada olabilir.
|
|
![]() |
|
ugurkurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 lerin normal araret göstergesi kaçta olması gerekir._? benim 75 civarı normalde. sıkışık trafikte 90-100 arası oynuyo. araç çalıştıktan kısa bir süre sonra kalorifer sıcak hava üflemeye başlıyor yani termostatda bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. aracımı rolantide harareti yükselttiğimde fanın açtığını ve devirdaim olduğunu gözle takip ettim. benim sorum şu bugün sıkışık trafikte yarım saat kadar kaldıktan sonra evin önündeki yokuşlu yolda 10 dk kadar park yeri aradım. bulunca koydun hararet 95 civarıydı. aracı stop ettikten sonra kaputu bi açtımki. radyatör su deposun faşur fuşur sesle beraber karanlıktan göremesemde su deposunu oralardan bi yerden veya kapaktan buharla beraber suyun aktığını gördüm. aracımı tekrar çalıştırdım.hararet 90 seviyesinden az fazla biraz gaz verip yükseltince fanın devreye girdiğini tekrardan gördüm. daha önce böyle bişey başıma gelmemişti. acaba bendeki problem nedir._? karanlıktan tam göremesemde depoda su kalmadı yada çok az var.
|
|
307 XT PREMIUM 1.6 110 BG BENZİNLİ 2002
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |