![]() |
|
Çorumdan Kimse Yokmu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 12:29 |
Çorumlu yada Çorumlu olmayıp çorumda yaşayan abilerim kardeşlerim.. :)
işim dolayısıyla artık Kahraman Çorumdayım :) Buluşmak tanışmak vb. herşey için Bu başlık altına yorumunuzu bekliyorum... Saygılar :)
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Corumda 3-5 tane uyemız var... Toplanında Corum Tayfası olussun
![]() |
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
![]() ![]() ![]() ![]() |
Amacım o abi atandım geldim geldiğimden beri evdeyim bi ekşın olsun Çorumu gezek görek :) 3-5 çıkar inşallah 1-2 de yeter bana napalım Malum küçük yer :)
|
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Hıımmm... Çorum Askerlik Daire Başkanlığında askerliğimi tamamlamıştım... Güzel günlerdi... Tam karşısında Özlem Leblebi vardı.... Sezer hala duruyormu acaba orada...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Abim Çoruma geleli 3 ay falan oldu gördüm dediğin yeri biliyorum ama girmedim bidahaki leblebimi ordan alıyımda sorar dönerim sana :)
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Güncel olsun bizim olsun günceli
![]() |
|
|
![]() |
|
+1
|
|
![]() |
|
bende bi leblebi günceli yapayım :)
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Ben Çorumdanım SSK Çorum
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Vay mutlu oldum bak en azından birine ulaştık :) araç resmi veya plakası varmı gördüğümde sellektörü çakayım
![]() |
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Kırmızı 306 hatcback plaka 60 HH 240 , aslında bundan önce bir üyeliğim vardı sitede sonra sildim üyelimi sonra yeniden üye olasım geldi
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |