![]() |
|
Şansımın içine çomak sokayım :@ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 Saat 18:26 |
||
Evet gün geçmiyor ki bir sorunla daha karşılaşmayayım 1 haftadır gelen benzin kokusunun kaynağını buldum. Benzini darbe sırasında kesen konnektörün ordan gelen benzin hortumunun içindeki sert plastik kırıldı şu anda 2 hortumun içindede uç var ve çıkmıyor araba evin otoparkında mahsur kaldı Allahdan uzak bir yerde bişey olmadı :( ama sinirlerim gerildi arabanın bi yerini düzeltsem bi yeri bozuluyor bıktım artık bıktım 2 horumun içine serum hortumu sokup siyah silikonla etrafını silikonlicam bu bir çözüm olabilirmi sizce ???
![]() ![]() |
|||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|||
![]() |
|||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
geçmiş olsun arkadaşımın ama arabandan soğuma yaptırdıkça masrafları azalır ve zevkini sürmeye başlarsın arabanın...
|
|||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
bencede
|
|||
![]() |
|||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
||
ahh ahh alanyada bide peugeot dan anlayan usta çıksa... :(
|
|||
|||
![]() |
|||
||
bende bu dertten muzdaripim buradada peugeot dan anlayan usta yok
![]() |
|||
![]() |
|||
||
usta olmaması büyük sıkıntı gerçekten, geçmiş olsun hocam. bende bulamıyordum diyarbakırda bi tane buldum şimdilik iyi gibi bakalım ama hadi hayırlısı diyorum artık |
|||
![]() |
|||
||
parça olmamasına mı yanayım (ki şükür sponsorlarımız yardımımıza koşuyor) usta olmamasına mı yanayım bişey olsa parça temini var usta yok usta var parça yok bi ortayı tutturamadık |
|||
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
serum hortumu falan kullanma ne yaparsan yap benzin eritir o saydıklarını en yakın sanayiye git benzin için hortum lazım de ondan kullan yoksa allah korusun dahada iş açarsın başına paliyo aracım varken benim başıma geldi ordan biliyorum.
|
|||
![]() |
|||
||
sanayiye gidebilsem keşke :D gitsem bile alsam nasıl takıcam ki tam ortadan kırılmış ya kafayı yicem kırıla kırıla ordan kırılmış töbe ya |
|||
|||
![]() |
|||
||
abi götür yetkili servise şöyle bir genel baksınlar 106 ya ;)
|
|||
![]() |
|||
||
az kaldı zaten kıycam paraya baştan aşağı yaptırcam arabayı :) ama xr olması biraz beni masraf etmekten geri çekiyor sanki boşa gidecekmiş gibi ama gti olsa acımam :D |
|||
|||
![]() |
|||
||
serumu benzin eritir.çünki serumda petrol ürünü.serum yerine geçici olarak bakır lpg borusu takabilirsin.hiç bilemezsen çıkmayan uçların olduğu kısımları keser ufak bir ek boruyla birleştirir.kelepçe sıkarsın.
|
|||
![]() |
|||
||
kelepçe olayı olabilir aslında ama uçlar birbirine zar zor kavuşuyor mecbur pederin arabayla sanayiye çekicez ![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
sanayi bayram dolayısıyla kapalı sanırım.fakat sanayiye çekmek için yol uzunsa frenin şişer o yüzden el freniyle yoklayarak git.4lü açık olsun birde amcaya söyle giderken bizim buradaki gibi unutup araba çekerken adam sollamaya kalkmasın
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
abi sende ford kullanacaksın sende.şasen var şu an elimde.ara gaz vermek isterim.derman yok dizlerimde.
|
|||
![]() |
|||
||
susadım benzini yakmaz olaydım
işime otobüsle gitmiş olaydım yolum düştü uzun yoldan gitmez olaydım gelmez olaydım, ara gazıyla gezmez olaydım. ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |