![]() |
|
Egzoz hakında yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enes119 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2011 Saat 20:06 |
orası senin becerine ve polisin insifiyatine kalmış :)
|
|
![]() |
|
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eee taştan kırıldığında yaptırmaya gidiyorum dersem yirtamazmiyim cezadan :)
|
|
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
enes119 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
oraya kaynak yaparlar 5 dakkada hemen...ses cezası 259 tl haberin olsun :)
|
|
![]() |
|
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
şimdi aracın altina baktimda son susturucunun kaynak edildigi yer kırılmış yani kaynak kırılmış daha önce abart egzoz takilip cikarilmisti
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
anladim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler icin tsk ederim
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
kardeş bende abarth vardı onu söktürdüm bi hafta önce taktırmıştım...orjinal egzosuda 180 liraya taktırdım canavar gibi mübarek :D silencerli de çok güzeldi ama :) şimdi odamda yatıyo oda :)
|
|
![]() |
|
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Doğrdur kardeşim yakıt ve performans artışı sağlıyor ama sağlam bir yerde yapmak lazım bide chip deyince 1.6 motorlu olan adam hayal alemine giiyor 2.0 lık araçın verdiği performansı yakalaycak hissine kapılıyor öyle bir durum söz konusu değil fakat güç artışını çok bariz hissediyorsun buna emin olabilirsin ben yaptırdım yakıt konusunda henüz ölçemedim bayram için adanaya gideceğim normalde ben 30 lt yakıtla gidiyorum adanaya bakalım bu sefer ne yakıcak arac. |
|
407 Executive Black CD 2007
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
69tl cezası var :)) ayrıca delik ateş atıp yangına bile sebep olabilir pek iyi bir durum değildir.yakıt artar çekişi fazla etkilemez ama oda düşecektir.en güzeli bi egzozcuya gidip deliği kapattırıp yerine abart taktırmandır :) kolay gelsin
|
|
![]() |
|
birde superchip hakında bilgisi olan varmi arkadaşlar araçta yoktur bir kac kisiden doydugum kadarıyla hem %10 gibi yakit tasaru sağlıyor hemde daha fazla guc sağlıyor 10 12 beygir falan artiyormus geçenlerde sordum 400 500 tl arasinda burda yapan yerler varmış kararsız kaldım
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
kaca mal oldu size hocam |
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
araçta headers mi diyorlar ne adini tam olarak bilmiyorum oda var oda etkiliyor mu dusuruyormu motordan 4 çıkış var bildiğim bu ama yakit genelde cok fazla bende
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
ben cuma günü orjinal egzos taktırdım daha...çok farkediyo anlatamam sana
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
egzosu yaptır yada çok eski yapılamayacak gibi ise değiştir yakıtın nasıl düştüğünü göreceksin.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
çekİş i bende fark ettim düşme var yakit zaten aşiri derece fazlaydi daha fazlasini kaldirabilecegimi sanmıyorum
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yakıt tüketiminde artacacak , çekişinde düşebilir.Bence bu şekilde gezme , ceza da yiyebilirsin eğer ses çok fazla ise.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
patlak egzos aşırı ısınma yapacaktır ve egzosta bi hava kaçağı olduğu taktirde verim alamazsın egzostan...
|
|
![]() |
|
guncel
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
merhaba arkadaşlar nasılsınız hekese iyi pazarlar dilerim sizden bi konuda yardim olmanizi istiyorum
dün gece pirikete bir tas parçasının üstünden geçmek zorunda kaldım geçerken arabanin altinda parcalandi sağa ç ekip baktim bişey göremedim yanlız egzozun sesi aşiri derece boğuk ve yuksek olmaya başladı ayni şahin egzozu gibi ses çıkarıyor simdi egzoz orjinal egzozdur buyuk ihtimal delinmiştir veya patlamistir bunun arabaya ne gibi zarari var ses hoşuma gitti zarari yok ise yaptirmayi düşünmüyorum da :) |
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |