![]() |
|
abarth egzos |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enes119 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2011 Saat 20:53 |
arkadaşlar 1 hafta önce taktırdığım silencerli abarth egzosumu satıyorum...kafası vardır ses istenildiği zaman kesilebiliyor...
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
silencer olduğu halde hangi polis memuru nerede sorun çıkardı? Birde foto var mı
|
|
![]() |
|
enes119 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
7. cadde de bilenler bilir bi polis abimiz vardır herkese ceza yazar...sorun çıkarttı işte çıkar bunu dedi 2 gün içinde gel dedi plakanı aldım adrese direk gönderirim cezayı dedi.polisin azizliği...fotosunu yükleyemedim nasıl yapıcam..istenilen adrese gönderebilirim fotosunu
|
|
![]() |
|
satıldı
|
|
![]() |
|
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Satılmasına çok üzüldüm, hazır Ankaradan bulmuşken gelip alırdım hemen. :D
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |