![]() |
|
Alınık 185/65/15 goodyear gt3 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Dirt ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2011 Konum: Bakırköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 Saat 00:40 |
|
Arkadaşlar garip bir şekilde bu deseni bulamıyorum. Elinde stepnesinde filan 2-3 senelik dahi olsa olan varsa talibim. 0 ına 160 tl verebilirim . 2. el olursa 6mm+ ve yamasız lastik istiyorum (fiyatı konuşuruz tam bilemedim )
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kullanıyor olmama rağmen çok kötü bir lastik neden arıyorsunuz ki?
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
207 takımını tamamlıcaktır büyük ihtimalle. sahibinden de sultanlastik diye arattır istanbulda büyük bir dükkan var orayı bi ara derim.
|
||
![]() |
||
Dirt ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2011 Konum: Bakırköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
|
Merhaba , 18 bin kmdeki lastigim yanaktan yarılınca yapabilecek bişeyim kalmadı :) . En azından 1 tane bulsam stepneyle birlikte arkaya alırım , diger durumda 2 tane yeni almam gerekecek
|
||
![]() |
||
|
Eğer imkanınız varsa kesinlikle tamamını değiştirin.Aracın üzerinde fabrikasyon olarak geldiği için kullanıyorum ve heralde gt3 kadar rezil bir lastik yoktur.Eğer aracımı satmazsam yılsonu michelin ile 4 lastiği değiştireceğim.
|
||
![]() |
||
|
hala arıyorum
|
||
![]() |
||
Onurb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
|
Bende 175/65/14 var 206 Plus orjinal jantı istersen.
|
||
206+ HB 5 kapı 1.4 HDi 70 bg
|
||
![]() |
||
|
O lastık olmaz. 207 nın lastık olcusu buyuk...
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |