![]() |
|
çalışmaya devam..sea45 iş başında |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 06:26 |
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
delüüüü
delüüüü Günaydın Dinçer. Uykumu tutmadı bu ne hırs. |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
günaydın abi
çalışıyorum abi :) hem kendime hem p.tr ye :) Düzenleyen 34sea45 - 10 Ekim 2011 Saat 06:57 |
|
![]() |
|
Bu saatte çalıştığın iş neydi yaa. Ben uyku tutmadı uyandım sağım solun ağrıyor diyede seni merak etmiştim.
Bu arada dün kaza yaptım araba yine pert. ![]() |
|
![]() |
|
abi çok geşmiş olsun varmı sende bişey ?
yazılım abi benim işim yetişmesi gereken iş varmış aradılar sabah kadar yetiştir sabah gelme diye :) ben 2 saatte hallettim film izliyorum |
|
![]() |
|
Annem le gidiyorduk kardeşim, şükürler olsun ikimizde de birşey yok. Sadece annemin yüzüne hava yastığı patladığından sarsıldı biraz. Arabanın önü dağıldı malesef. Bugün paylaşırım resimleri. Şirketin Ford Focus aracıydı. Gördüğüm kadarıyla pert raporu verirler. Arkadaşın biri 2 gün önce Wolkswagen Amarok denen sıfır bir araba almış Artvin e dönüyormuş. Sağ şeritte giderken sola u dönüşü yapması gereken yolu kaçırıp bir anda panikle direksiyonu sola kırıyor ve Şerbetcioğlu betonun aracı bunu kıl payı kurtarıyor sonra benim önüme fırladı ama malesef kurtaracak zamanım olmadı. Adam bir ara kaçmaya yeltendi önüne başka bir focus direksiyonu kırıp yakaladılar. Yani ucuz kurtulduk.
Düzenleyen ErhaN - 10 Ekim 2011 Saat 07:15 |
|
![]() |
|
allah beterinden saklasın abi
çok geçmiş olsun tekrardan |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
maşAllah Dinçer abi :) Erhan abi büyük geçmiş olsun,Allah beterlerinden saklasın..
|
|
![]() |
|
baktım nöbetci uyumuş devralim dedim bende
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
yuhhh mu desem ne desem bilemedim :)
|
|
![]() |
|
A.T mesaide kolay gelsin başkan...
|
|
![]() |
|
eyvallah gece nöbetini bize yazmışlar bu gece :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
dinçer, maşallah erhan abi çok geçmiş olsun Allah korusun size bişey olmadığına sevindim,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
eyvallah bu gecede başkası bakar artık :)
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Erhan abi geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın...
|
|
![]() |
|
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
abi çok geçmiş olsun yapabileceğimiz birşey varmı allah daha büyüğünden saklasın
|
|
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|
![]() |
|
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
şirket araçlarını kendi aracımı yaptırdğım şaşmazda abimiz var nazımız geçiyor
|
|
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |