![]() |
|
aytemiz mazot aldıktan sonra |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
teşekkürler hocam umarım bi sorunla karşılaşmayız. |
|||
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|||
![]() |
|||
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
||
teşekkürler hocam umarım bi sorun çıkarmaz... |
|||
TYFN DNR
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
||
çogu kişiden duyuyorum opet mazotu kullandıktan belirli bir süre sonra depoda su birikimi oluyomuş forumdan bi abimizde sürekli şirket aracına alıyomuş opetten aracın yakıt sistemini değiştirmek zorunda kalmışlar. |
|||
TYFN DNR
|||
![]() |
|||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
çıkarsa bile ne tutarki sefaköyden komple motor alsan şimdikilerden ucuza çıkarsın.... :D ve bir depo 1500 km yapardı tabi depo voltun deposuyla aynıydı nerdeyse...
![]() |
|||
![]() |
|||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
||
valla opetten bende alıyordum eski arabalarımda hiç sorun yaşamadım, şimdiki aracıma ilk fullden alıyordum rampaları çıkmayınca değiitirdim şimdi shellden alıyorum süper .. yağ gibi kayıyor araba...
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
||
![]() |
|||
TYFN DNR
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
||
biz genelde full alıyoruz önceden po alıyoduk sürekli rampada vites düşürüyoduk şimdi full alıyoruz vites düşürmeden üstelik hızlanarak rampa çıkmaya başladık ![]() |
|||
TYFN DNR
|||
![]() |
|||
||
ilginç benim 307 sevmedi sanırım fullun benzinini
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
||
benzinini bilmem ama mazotu güzel partnerde gayet güzel yakıyo ama tabi 2000 model bi araç eski tip bi motor var düz bi dizel j9 misali ne koysan yakıyo sindiriyo iyi kötü ayırt etmiyo
![]() |
|||
TYFN DNR
|||
![]() |
|||
emin08 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2011 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
||
Düzenleyen emin08 - 23 Eylül 2011 Saat 23:30 |
|||
Peugeot Partner 2.0HDI (2005)
|
|||
![]() |
|||
emin08 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2011 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
||
Bence bu tür yerlerden uzak durulması lazım (mecburiyetler hariç). Belki yanlış düşünüyorum ama 1 depo yakıtta 5-10 tl tasarruf için değmez. Tabi bu benim düşüncem...
Bazı arkadaşların da belirttiği gibi marka kadar istasyonda önemli. Uzun zamandır şirket araçlarına yakıt aldığımız bilindik bir markanın istasyonundan aldığımız mazotta yüksek oranda su çıktı. Gösterge panelindeki ikaz lambası erken fark edilmeyip araç stop edilmeseydi motor + pompa vs... büyük zarar görecekti. Serviste depo boşaltıldı içinden çıkan yakıtın rengi bulanık/çamurlu su gibiydi. Gerçi istasyonun kasıtlı olarak böyle bir şey yapmış olabileceğine inanmıyorum ama bu olaydan sonra ister istemez şüpheyle bakmaya başladım.
|
|||
Peugeot Partner 2.0HDI (2005)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
||
bende bizzat şahit oldum bursa teknik malzemede staj yaptım 2 sene önce opetten alınıyodu araca yakıt sürekli yetkili servise gidiyo araçlar şirket aracı oldugu için en son bakımında adamlar depoda su oldugunu söylemişlerdi ancak normal dizel bi motordu mazotla suyu yakmış galiba ondan sonra şirket kendi bünyesinde bi istasyon açtı bp bayiligi aldı artık kendi yakıtlarını kendileri koyuyolar araçlarına. |
|||
TYFN DNR
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
||
kesinlikle nereden alırsak alalım yakıyo araç yakıtı öncedende kırsal motorin kalkmadan önce sürekli kırsal motorin alıyoduk biz hiç sıkıntı çekmiyoduk ama yeni nesil kullanamıyo her markadan alıyoduk bi arada tek sorun kalitesiz yakıt bazı sorunlar yaratıyo bu konuda belirttigim gibi ancak bu sorunu şehir içinde yaşıyorum dur kalkta ama şehir dışında yag koysan sorun yaratacagını sanmıyorum. |
|||
TYFN DNR
|||
![]() |
|||
cottons1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2015 Konum: DENİZLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cottons1903
||
güzel hort :)
![]() |
|||
![]() |
|||
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
||
Sağlam Hort :)
|
|||
Peugeot 2000 306 1.6 xr
Ford Fiesta 2007 1.6i Comfort |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
reklam yapıyordu sildim mesajını üyeliğinide banladım
|
|||
![]() |
|||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
||
akılı kelden
yakıtı shellden :)
|
|||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|||
![]() |
|||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
||
Aytemiz bilinen bir marka bende lpg yi genelde ordan alırım. Sorunun istasyon bazlı olduğunu düşünüyorum.
|
|||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |