![]() |
|
Dünyanın en iyi 3 markası seçildiler. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2011 Saat 15:03 |
|
anlaşılan engin abimizi toyo hakkında biraz bilgilendirmek :)
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
BOSE'den beklerdim.
|
||
![]() |
||
|
Minik bir araştırma sonucunda üzüntümü paylaşmak istiyorum, maksadım Burak kardeşimin haberini yalanlamak değil ama "kaynak" sorusuna cevap vermektir, umarım yanlış anlaşılmaz.
Arkadaşlar bu olay "The Champions Club-Roadshow" adlı bir kuruluşun 2009'da düzenlediği şenliğe ait bir makaleden alınan fotonun yanlış anlaşılmasından ibarettir. Bu makalenin/haberin alt başlığında "Eibach, Toyo ve Alpine modifiyede yüksek kaliteyi sunar" demektedir ve altındaki yazısının bir kısmında bu markaların partnerliği eşliğinde bu organizasyonun 30 Nisan - 3 Mayıs 2009'da gerçekleştirileceği yazmaktadır. Daha fazla bilgi için: http://industrial-springs.eibach.de/cms/news/the_champions_club_roadshow_is_also_revving_up_for_2009?selected_language=en
Düzenleyen mustafa_uslu - 19 Eylül 2011 Saat 22:21 |
||
![]() |
||
|
zaten pahalı hocam kasmaya gerek yok :)
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
+1
![]() |
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
|
toyo ya zam gelmesine gerek yok erbin başkan zaten en pahalı lastiklerden biri daha neresine zam gelsin. tanesi 220 milyon :)
|
||
![]() |
||
|
Anlaşılan Türkiyede toyo tıres markasını kimse bilmiyo :)
neden derseniz yorumlara baksanıza kimse toyodan beklemezdim filan yazmış :) toyo dünya markası made in japon malı tartışılmaz bi marka :)
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
eibach gerçekten yay da 1.nurmara.
Alpin de,
toyotres den beklemezdim çünki burda bildigimz bir marka degil.
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
|
Hakikaten kaynak ne?
Kim seçmiş, nasıl karar vermiş. Listenin devamında kimler var?
|
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
yıllarıdır toyo kullanıyorum,kalitesi fiyatının çok üstünde bir marka bence,heleki t1r performans lastiklerine bayılıyorum,bu sene nasip olursa kışlık lastiklerimi de toyo alacağım daha önce yokohama kullanıyordum kışlıklarda,alpin de tamam ama eibach a şaşırdım doğrusu,
Düzenleyen mimitt - 16 Eylül 2011 Saat 11:36 |
||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
||
![]() |
||
|
toyo yu beklemezdim ama eibach ve alpine sonunda kadar hakediyor. aslında biraz zorlasa yılların markası Pioneer bile olabilir. bence onlarında hakkı
![]() |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tamam TOYO ya türkiyede zam gelir :D
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
gayet başarılı bi liste olmuş ama sanki alpine yerine başka markalar gelebilirmiş sanki (audiobahn,kicker,mtx,alpha soung gibi)
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Kim secmis neye, hangi kriterlere gore secmis? Guvenilirligi nedir bu secimi yapanlarin? Birde kaynak alabilirsek yemede yaninda yat olur
![]() |
||
![]() |
||
|
toyo kadar yumuşak lastik varmı :)))
|
||
![]() |
||
|
Toyo dünyada bir numarada bizim ülkeye biraz geç geldi,diğer markalarda tesadüf olmamış...
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
vay be toyonun bukadar iyi bir marka olduğunu bilmiyordum.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Bence Yerinde Ve Doğru Bir Seçim Olmuş...
Ellerine Sağlık Burak ım...
|
||
![]() |
||
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |