|
206 3D Stop (Alınık) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 09:25 |
|
Merhaba,
Aracım için 3D stop arıyorum,ikinci el ya da sıfır değerlendirilecektir. Bulabileceğim yerler konusunda da bilgilendirebilirseniz sevinirim. Piyasada pek bulunmayan bir stop,elden satan varsa anca o şekilde bulacağımı düşünüyorum,yardımınızı bekliyorum. |
||
murat deniz
1. Vites 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
ledli mi arıyousun ledsiz mi?
|
||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
3D stop dediğin model bu, 100TL civarı fiyatı. Heryerde bulunuyor. Diğerleri ledli diye geçer.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayır aslında bu değil,daha doğrusu benim aradığım bu değil.
Benim aradığım; Düzenleyen csalli - 13 Eylül 2011 Saat 15:59 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hiç bu modele rastlamadm.
Düzenleyen Berkay - 13 Eylül 2011 Saat 16:00 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Google da 206 3d stop yazdığında en çok bu modelle karşılaşırsın
Düzenleyen csalli - 13 Eylül 2011 Saat 16:09 |
||
Selo
1. Vites 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam buldunuz mu stopları? Bulduysanız nerde buldunuz,ben de arıyorum da.
|
||
Açılın ben tercümanım!
|
||
frtkck
1. Vites 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gerçekten güzel bir stop evet diğer model heryerde var,sıfır olarak bulur isen beni de bilgilendirirmisin.
|
||
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Konunun Başını Bir Oku.. |
||
birtekumutt
2. Vites 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
|
|
ustam senin aradıgın şimdi gezerken sahibindende gördüm karbonlu bide 100lira bi bak derim bende hastasıyım zamanında bulamadım şimdi ledli war diye almıyorum fiyatı cok uygun sorunsuzsa kacırma bunların daha sıfırı yok bulamzsn ben cok arastırdım
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Mümtazım Albayım bu iş çözer bence ama stoplarda hoşuma gitti,Albayımın stopları ve bu modeller çok yakışıyor.İnşallah tez zamanda bulursun...
|
||
melihcan
1. Vites 20 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
selam arkadaşlar ledli stop tamır olurmu olursa ızmırde nerde bulabılırım yardımınız ıcın tşk edrm
|
||
bymelih
|
||
Selo
1. Vites 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Okumuştum ama tekrar okudum abi, 3D stop arıyor arkadaş, ben de arıyorum aynından. Dedim acaba bulduysa adres alalım da biz de gidelim almaya.
|
||
Açılın ben tercümanım!
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Malesef bulamadım arkadaslar,arasıra bakıyorum ama goremedım hıc. bırtekumut kardes lınk koyabılır mısın,telden gırdıgımden bısey yapamıYorum. Taskın abı gercekten cok guzel stop,cok tatlı duruyor aracta,hele kı karbon kapladın mı cok fena..
|
||
birtekumutt
2. Vites 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
|
|
İlan no: #61673464 kardeşim bu ilan nosu bence bi para değil bu stoba tabı sorunsuzsa
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar bu stoptan ben bugün aldım yarın takıcam fotoları eklerim
saygılar |
||
HAR_teo
1. Vites 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
resimlerini merakla bekliyoruz
|
||
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kardeşim çok teşekkür ederim,ama ne kadar güvenilir diye düşünüyorum,sonuçta ikinci el,kontrolde edemiyorum. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kenan abi ne kadar aldın ? İkinci el mi? Sıfır mı ? Bilgi verebilir misin ? Bir de fazla var mı |
||
Selo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam nereden aldınız, kaç liraya adınız?
|
||
Açılın ben tercümanım!
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |