Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Alınık Parçalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 Krom depo kapağı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 Krom depo kapağı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 Krom depo kapağı
    Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 12:05
Arkadaşlar,
Temiz az kullanılmış olur sıfır olur makul fiyattan alabilirim.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 12:08
Biraz zor bulunuyor dostum,ancak servislerden temin edebilirsin diye düşünüyorum ama belki satan bir arkadaşımız çıkar ...K.G
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 13:26
Hayırlısı bekliyoruz.
Hocam bu arada farlara çektiğiniz transparan folyo farı çok etkiledi mi? Far karatma yerine bunu yapsak nasıl olur?
Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 14:20
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Hayırlısı bekliyoruz.
Hocam bu arada farlara çektiğiniz transparan folyo farı çok etkiledi mi? Far karatma yerine bunu yapsak nasıl olur?
xenon farda onunu zor goruyorsun folyoyla karartmada gorunus olarak guzel ama karartma daha saglıklı oluyor ayrıca depo kapagını uzun sure bende aradım ama nafıle bulamadım :d onun yerıne sıyah folyoyla kapladım grı aracta bıle guzel durdu beyaz aracta daha guzel duracagına emınım olmadı alivminyum folyolar var yapıstırma onlardan yapsanda olur
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
murat deniz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Temmuz - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı murat deniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 16:43
ali bursada krom aksesuar üreten bi firma var S-Dizayn.  ben bu yaz krom kapı eşiği almıştım ordan çok kaliteli süper bir ürün. orda depo kapağı olduğunu da hatırlıyorum ama yanlış hatıerlıyorda olabilirim. kapı kolu bagaj çıtası falan hepsi vardı. ben ordan bir arkadaşla direk görüştüm hem çok ilgililer hem ürünler klaiteli hemde dirak arayıp istersen çok ucuza variyorlar. istersen sana isim tel pm atabilirim bir sorarsın.
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip   0 RH +
kara böcükk :)
Yukarı Dön
frtkck Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
02 - Aralık - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı frtkck Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2011 Saat 12:03
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Hayırlısı bekliyoruz.

Benimde bu konuda bir sorum olacak 206 aracıma arka stoplara folyo karartma yaptım ve krom stop çerçevesi taktırdım soruma gelince muayene yaklaştı muayenede bu folyolar sorun olur mu ,çünkü folyoları sökmek için krom stop çerçevelerini kırmadan çıkarmak imkansız gibi belki ısıtarak bir ihtimal oda zor olacak .
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
Yukarı Dön
frtkck Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
02 - Aralık - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı frtkck Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2011 Saat 12:05
Ayrıca krom aksesuar arıyan arkadaşlara önerim omsa adlı firmanın ürünleri bu firma aynı zamanda peugeot içinde ürünler çıkarıyor ben çoğu krom aksesuarı ordan ve servisten temin ettim .
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2011 Saat 12:20
Arkadaşlar benim aradığım kaplama değil direk spor modellerdeki kapak.  Normal kapağı söküp kilidi ona takıyorsunuz O şekilde oluyor. Diğer kaplamalar piyasada çok fazla ama uzun ömür değilller.
Yukarı Dön
Özgür Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
07 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Özgür Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2011 Saat 12:36
serviste aradığın metal depo kapağını bulursun sıfır olarak 130 civarı bir fiyatı var.
apaçi işi yapıştırılanlardan alma bence.çok kötü duruyor.
orjinal kendini gösteriyor.
rc,gti da standart olandan aın bence.
206 feline 1.4 hdi 2006
Yukarı Dön
frtkck Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
02 - Aralık - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı frtkck Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2011 Saat 12:52
Bende kesinlikle servisden almanı tavsiye ederim ,az kalsın el freni tutamağı için kolu kestirecektim serviste orjinal kromu varmış gittim taktırtdım çok da güzel oldu gitmişken aracı baştan aşağı krom aksesuar ile donattım .Tavsiyem yine servisdir tabi aracım 206 olduğu için krom aksesuarları sizinkine göre daha uygun olduğuda bir gerçek .
Yukarı Dön
birtekumutt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı birtekumutt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 22:08
kardeşim dediğin ürün RC depo kapağı servis fiyatı 110 lira
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 23:31
ABC de 100lira bana çok geldi nette 80 tl fln oda şuan için yüksek daha uygun bişi bulursam alacam.
RC depo kapağı diye geçiyo zaten. Envy ve sportiumlarda fabrika çıkışı oluyor.
Yukarı Dön
Emperor905 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
30 - Eylül - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Emperor905 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 23:35
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 23:58
Orjinalini yazan: Emperor905 Emperor905 Yazdı:

3 adet link verdim seç beğen al ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-peugeot-206-krom-depo-kapagi/detay/?

Hocam bunlar piyasada bol 10-20 ye benim aradığım bu değil. Bunlar çift taraflı bant ile yapışıyor ve zamanla aşınıyor çünkü plastik üstüne nikelaj kaplama geneli. Benim istediğim parça için kendi kapağından kiliti çıkartıyorsun bu kapağa takıyorsun ve gerçek krom daha dayanıklı o yüzden fiyatı yüksek.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 00:19
ali sana krom kapagı buldum kardeş :)
Yukarı Dön
Emperor905 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
30 - Eylül - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Emperor905 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 00:21
O ürünlerin bir çoğu krom malzemeden yapılıyor.Verdiğim linklerden özellikle elif tuning'inki kaliteli krom malzemeden üretilmiş.35 tl ye plastik üzeri nikelaj kaplama olur mu hiç :)
Senin dediklerin nikelaj kaplama olanlar belki sanayide satılan tarzda mallardandır.

Neyse yine de Onları gözün tutmadıysa ve şayet farklı güzel birşey olsun diyorsan yurt dışından sana bu kapağı getirtebilirim istersen.Bence gösterdiğin kapaktan çok daha havalı ve şık duracağına eminim.
İstersen fiyat sorarım senin için.

Düzenleyen Emperor905 - 16 Eylül 2011 Saat 00:23
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 00:23
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-atmosferik-de-son-nokta-58286973/detay/
bu adam ivedik sanayide motor ustası dükkanın önünde bitane pert 206 gtı var onun depo kapagı duruyo git sana satar büyük bi ihtimal...
ilanın 7nci resminde görürsün sende arkada yeşil pert 206 var onun kapagı.
o araba 1 senedir yatıyo orda bi halta yaramıyo ucuz yollu kapatırsın kapagı :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 00:41
Eyw burak ,
Mesaj attım yarın dönüş yaparsa mesaja gider alırım buluşmada takarız :D
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 00:43
tamam kardeş msj atma sana dönüş yapmazlar sabahtan dükkanlarına git...
nette fazla takılmıyolar sanayici adam yogun biraz..
yanına gidersen daha iyi olur.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 00:45
Orjinalini yazan: Emperor905 Emperor905 Yazdı:

O ürünlerin bir çoğu krom malzemeden yapılıyor.Verdiğim linklerden özellikle elif tuning'inki kaliteli krom malzemeden üretilmiş.35 tl ye plastik üzeri nikelaj kaplama olur mu hiç :)
Senin dediklerin nikelaj kaplama olanlar belki sanayide satılan tarzda mallardandır.

Neyse yine de Onları gözün tutmadıysa ve şayet farklı güzel birşey olsun diyorsan yurt dışından sana bu kapağı getirtebilirim istersen.Bence gösterdiğin kapaktan çok daha havalı ve şık duracağına eminim.
İstersen fiyat sorarım senin için.

Eyw hocam yarın burağın dediğini bi zorlayım olmazsa olmaz artık. Benim gönlüm rc kapağında yine de teşekkür ederim. Ben daha sade bişi arıyorum açıkçası 206 lara rc kapağı daha çok yakışıyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 508 Ekran multimedia radyo sorunu son mesaja git 12924 7 altuners
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 97 0 muhsintekin
konu icon P15A1,P15A3 VE P0524 ARIZA KODU son mesaja git 88 1 oguz03008
konu icon 2017 partner tepee esp lambası son mesaja git 100 0 ulas55
konu icon Partner Tepee 2016 5.viteste titreme son mesaja git 539 1 ulas55
konu icon 3008 Sunroof su alma sorunu son mesaja git 79 0 shnzgn
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 61123 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 153 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 11 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 593 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 256 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13206 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2697 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1457 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 471 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50795 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34847 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2798 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1595 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6154 12 Maduriye
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
ulas55 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
altuners 2
oguz03008 2
Faruk_S 1
bebetq881 1
emrekocamaz 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English