![]() |
|
106 Quicksilver Süspansiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2011 Saat 14:37 |
şimdilik sparcoları deniyorum tıkırtılar baya bi azaldı bakalım cumartesi biraz ön takım bakımı yapıcam ondan sonraki duruma göre eibach a geçiş yapabilirim ;)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eibach pro kit 3,5 orjinal yayı aratmıyor...halen çok memnunum.. baybarsta çok memnun ....
|
|
![]() |
|
aslanımın torsiyonlar kaldırılmış ve bilya değişimi bakımı yapılmıştır. Dünya varmış diyorum aracıı alçatmayı düşünen arkadaşlara sakın ha diyorum. Meğer 106 quicksilver lar da yaylanabiliyormuş.
|
|
![]() |
|
Ümit bizim Şahin peugeot dan bilgi alır iyi bir ustaya yaptırırız,parçalarıda bizim dükkandan alırız...
En mantıklısı bence burda yaptırmak.
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
eibach pro kit e bakabilirsin 3,5 yay olarak
|
|
![]() |
|
torsiyonlar komple bakıma girip 1 diş kaldırtıcam fakjat ön takıma yeni spor yay mı alsam orjinal yay mı alsam kararsızım. basılı olmasından yana bir sıkıntım yok yani basık olup olmaması önemli değil. yan dodikleri uzatıp ön arka tampona karlık yaptırıp o basık görünümü yine verebilirim. sadece yaylanma olayını arttırmam şart. |
|
![]() |
|
Eiback ın ustune olacagını sanmıyorum ama yınede arastırmak lazım.
|
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Arka Torsıyonları Kaldırtıyorsan 5 cm Kadar Kaldırtıp , Önlere de Ancak 3.5 Luk Spor Yay Alırsan Onden Basık Bır Arac Gorunumune Sahıp Olursun Ayrıca Vıraj Gırıslerınde On Kafa Yerde Olacagından Daha Serı Gırer Cıkarsın ;) 3.5 luk Orjın Yay Yok . Ama Spor Yaylarda Kalıte Olmalı Kı Sana O Hos Kafa SaLLamayı Versın ..
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
Kuzenime aldığım 306 dan sonra aracımın süspansiyonlarını beğenmemeye başladım ve bunun üzerine arkadaşımın orjinal süspansiyonlu quicksilverına bindim ve 106 quicksilverların da çok hoş yaylanabildiğini görmüş oldum :)) şu an ilk iş olarak torsiyonları kaldırtacağım ve önlere orjinal yay taktırayım diyorum. Orjinal yayın vereceği esnekliği verebilecek 3,5 cm yay var mıdır ya da 5 lik yay aynı yaylanmayı sağlar mı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |