![]() |
|
Remus çift çıkış egsoz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usta ses durumu nasıl? Çok mu bağırıyor. Silencerlı değil demişsin.
|
|
![]() |
|
Silencer egzosun ucuna takılan bir kapaktır arkadaşlar bu kapak sayesinde orjinal egzos sesine yakın bir ses alırsınız vidasını söküp silencer ı çıkardığınızda da homurtulu sesinizi alırsınız.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ümit peki ben bu egzozu alsam silencerı başka yerden bulup takabilir miyim?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Silencer'e gerek duyulacak bir egsoz degil,abartılı bir sesi yok ..sadece ısınınca yüksek devirlerde tatlı bir ses haline geliyor
Güncel olsun |
|
![]() |
|
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=479755526551
remus racing egzosun katalizörsüz boşta bağırması video da ses biraz kalitesiz ama fikir olarak görülebilir.
|
|
![]() |
|
Ben ciddi anlamda almayı düşünüyorum ama çok bağıracağından korkuyorum. Zaten mevcut egzozum çatlama yapmış, sos susturucunun değişmesi lazım dediler. Almışken spor alayım dedim. Kat ve orta susturucu iptali yaptırmam zaten ama yine de dediğim gibi çok ses çıkarmasından kokruyorum.
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Neden bu kadar korkuyorsunuz ya ammada abarttınız ha ,ilk defa böyle bir muhabbetle karşılaşıyorum..
Egsoz çok bagırırsa geri gönder tamam ? |
|
![]() |
|
Yok kardeşim seninle ilgili değil ya. :)
Bilmediğim bir konu olduğu için tereddütte kalıyorum kusura bakma.
|
|
![]() |
|
Abartı bir sesi yok,ben o yüzden degiştiriyorum zaten hoşuma gitmiyor orta sesdeki egsozlar ,hele 106'larda hoş olmuyor :) ..ama 3000 devirden sonra tok tatlı bi ses veriyor ,rolantide falan sessiz cızıltısı yok öneririm yani tam istedigin gibi ,
kazanı hafif egri görüntüsünden bir şey kaybetmiyor,hadi artık satılsın otto alıcam |
|
![]() |
|
Tamam mesaj gönderiyorum.
|
|
![]() |
|
berkay rahat ol remus bu egzos şahin doğan gibi konya egzosu değil tatlı ve tok ses verir ;)
|
|
![]() |
|
berk_ank23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1968 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2008 Konum: as Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berk_ank23
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben talibim görüşelim adrese yolla arkadaşım ismim ayhan 05548721698
|
|
Ayhan, 1968
|
|
![]() |
|
berk_ank23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1968 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2008 Konum: as Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berk_ank23
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cevap yokmu satıldıysa bilgi verirmisin
|
|
Ayhan, 1968
|
|
![]() |
|
Hayırlı Satışlar
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |