![]() |
|
Speedline Chrono 2116 - 4x108 jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OnurGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2008 Konum: Merter Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2011 Saat 15:16 |
Lastik ebatları 195/45/16.. Önler Marangoni, arkalar kumho.. Fakat lastikler çok iyi diyemem.. Dönüşlerde sürtme olayına gelince 5 cm eibach yaylar takılı iken sağa sola dönüşlerde tam kırmadıkça sıkıntı yoktu.. Ama benim aracımın davlumbazları sökük.. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Umıdım bu arac yuksek yalnız haberın olsun... Alcaltılmıs degıl yanı
![]() |
|
![]() |
|
dostum dönüşlerde sürtme yapıyor mu bende 106 quicksilver a 16 jant takmayı düşünüyorum da.
|
|
![]() |
|
hocam lastik ebatları nedir ? Lastik marka ve durumu hakkında biraz bilgi alabilir miyim
|
|
![]() |
|
OnurGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2008 Konum: Merter Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Arkadaşlar bir çoğunuz aracımın üzerindeki jantları bilirsiniz.. ORJİNAL SPEEDLINE olup, kesinlikle replika, çakma, çükme bir jant değildir.. 16" olup, 4x108 bijon aralığındadır.. Kesinlikle kırık, çıkık, kaynak, tamir söz konusu değildir.. Fuardayken turuncuya boyandığı için tekrar orjinal rengine çevrilmiştir, boya vardır.. Lastiklerle birlikte vereceğim.. İrtibat : 0535 622 19 10 (Onur) Fiyat : 800 TL |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |