![]() |
|
Karbon folyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eSeRKaNe ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: İst-Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 11:14 |
( Düzenleyen eSeRKaNe - 02 Eylül 2011 Saat 11:16 |
|
*2001-306 platinium 1.6*
-34 TV 7629- |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabırsızlıkla resimleri beklıyorum,gerçi buluşmaya bende gelıcem,stoplar için bende kırmızı siyah yaptırmak istiyorum,inşallah istediğin görüntüyü yakalarsın...
|
|
![]() |
|
eSeRKaNe ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: İst-Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
İnşallah abi,cumartesi fırsat bulduğumda fotoları atcam yapabilirsek eğer :)
|
|
*2001-306 platinium 1.6*
-34 TV 7629- |
|
![]() |
|
Karartma işlemi ve stoplar nasıl yapılacak ?
|
|
![]() |
|
http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=52
Bu abimizden feyz alarak yapmaya çalışacağım :) Arka stoplar içinde folyo satılıyor,sitemizden satan varsa özellikle onlardan almak istiyorum :) Aksarayda flnda bulunuyor :) Hatta hepsiburadada var abi hiç bulamazsam netten sipariş vermeyi düşünüyorum :) http://www.hepsiburada.com/Liste/elgard-transparan-farstop-folyo-kaplama-malzemesi-koyu-fume-50x127cm/ProductDetails.aspx?productId=otelf12727&categoryId=20025764 |
|
*2001-306 platinium 1.6*
-34 TV 7629- |
|
![]() |
|
Bu transparan folyo,kaplamacılarda var kardeşim onlarda bulabilirsin.Transparan folyo ile ilgili bir arkadaşımız daha bilgi vermişti hatırladım şimdi...
|
|
![]() |
|
Bu videoyu yardımcı olur bence
|
|
![]() |
|
Teşekkürler abi,eğer farları sökmeye cesaret edemezsem bende böyle kaplarım,ilk başta kötü durur gibime gelmişti bu fikir aklıma gelmişti ama stiloda gayet güzel durmuş :)
Sanırım forumdan kimse karbon satan biryer bilmiyor bu civarlarda :) |
|
*2001-306 platinium 1.6*
-34 TV 7629- |
|
![]() |
|
Dediğim gibi kaplamacılardan tedarik edebilirsin.Onlarda vardır... |
|
![]() |
|
Istersen sende benım gıbı yap 307 vıtes topuzu al. Gercı benım orjınal vıtes topuzumda tertemız sıfır gıbıydı ama hosuma gıtmedıgı ıcın cıkardım. Sende ondan arıyorsun zevkler farklı ıste
![]() |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
bu konu sanki benim uzmanlık alanım |
|
![]() |
|
Aranan adam geldi...Dostum Dinçer bu konuda yardımcı olabilir ama o anadolu yakasında Dinçer benim aracada yapabiliriz,haberin olsun ön far siyah,arka stoplar siyah kırmızı sislerde sarı nasıl olur???
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
yaparız ön sinyalleri sarı yapalım far içinde ama çok başarılı oluyo ozaman senin stoplara bakmadım hiç yarın detaylı konuşuruz
|
|
![]() |
|
Abi sen deyince baktım 307 vites topuzuna,aslında oda çok güzel dururr :) Valla 306-307 farketmez,ilk başta sadece 306 orj. vites topuzu diyordum ama :) 306'nın topuza Aksarayda 50 lira dediler :P ikitellide 30 lira dediler :D |
|
*2001-306 platinium 1.6*
-34 TV 7629- |
|
![]() |
|
2 telli iyiymiş :)
|
|
![]() |
|
Far karartma şart
![]() ![]() |
|
*2001-306 platinium 1.6*
-34 TV 7629- |
|
![]() |
|
:D onada bi çözüm uydurulur :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |