|
!!!somali!!! |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
yardım kuruluşları ile irtibata geçmeden yardımı göndermek çok zor olmazmı--
|
||||
muurrat
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
ben aslında bişey düşündüm ama biraz zahmetli olur gibi.tunin günleri düzenlesek bütün illerde katılımda yardım için ücretli olsa mesela toplanan parada bi yardım kuruluşuna ailemiz adına verilse nasıl olur?olmaz mı denesek?
|
||||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
||||
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Neden olmasın paşam onemlı olan adım atabılmek herkezı nfıkırlerıne ıhtıyac duyulabılecek bı donem... fıkırler bızım yolumuzu belırler en azındna....
|
||||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Sonra birileri adımıza kara çalsa bizde temize çıkmak için debelensek diyorsun
Para bir kirdir ve gönüllülük üzerine kurulmuş bu tarz organizasyonları kirletir.
Kanımca...
|
||||
muurrat
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
amac gene gönüllülük esasına dayalı zaten kimseye zorla bişe yaptıramssınız ki
|
||||
murat karagöz |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Anlatamadım ben. Gönüllü olanlar için bir hesap numarası belirlendi ve ilan edildi. Paralar toplandı. Toplanan paralar bir yardım kuruluşuna verildi. Sonra çıkıp birileri dedi ki; "peugeotturkey" 5.000 TL topladı ama yardım kuruluşuna 4.000 TL ödediler". Bu iddianın doğru olmadığı ispatlanır ama çamurun izi kalır. Madem parayı para toplama işini yapan kuruluşlara vereceğiz niye araya giriyoruz. Bence böyle şeylere reklam karıştırılmamalı.
|
||||
muurrat
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
reklam karıştırmıyoruz sadece toplu hareket edip daha fazlası için çabalıyoruz buda anca bu tip etkinliklerle oluyo ki tv. lerde görüyosun adam baglanıp 750 bin tl veriyo o program olmasa vermicekti belki.bizimkide böle bişe hem hepimizin sevdigi bişeyi yapıp hem yardım edicez.
|
||||
murat karagöz |
||||
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
kendi çapımda yardım yaptım.
lütfen duyarlı olalım,karınca kararınca yapalım mübarek günde. konuyu açan arkadaşı tebrik ederim. |
||||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||||
muurrat
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
eyw. hocam
|
||||
murat karagöz |
||||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |