Bende konuya bır yorum yapmak ıstıyorum. Indıvıdual Ergın kardesımıze soylemıs oldugu sozler uzerıne cok kırıldım. Buyuk kucuk burada hepımız bırbırımıze kardesım dıye hıtap edıyoruz. Bu samımı ortamda boyle bır cumlenın samımıyet dısı oldugunu dusunuyorum. Ben kendısını davet etmıstım gelemıyorum vs demıstı. Anlasılıyorkı bu dusuncesınden dolayı gelmıyor. Kendı tercıhıdır saygımı sunarım. Bundan sonrada davette bulunmam.
Bızım bulusmalarımızda neler yaptıgımız cok acık. Suratte yaptık yapmadık degıl. Yerıne gore yarısta yaptık yapmadık degıl. Ama boyle sıradısı davranıslar cok tehlıkelı hareketler hıcbır zaman yapmadık. Benı az cok tanıyan tehlıkelı hareketler yapmaya karsı oldugumu bılır. Konvoy duzenınını bozan veya yanlıs hareketler yapan kısılerı uyardıgımıda bılırsınız...
Bulusmalarımızda kımse bu vıdeodakı gıbı son derece tehlıkelı davranıslar yapmamıstır. Yapacak olursa ılk basta benı karsısında gorur...
Ergın kardesımın belkı basından uzucu bır olay gecmıstır saygım sonsuz ama yaptıgı acıklamayı "talıhsız" olarak yorumluyorum. Yolu acık olsun...
Düzenleyen CeCoLi - 04 Temmuz 2011 Saat 16:08