![]() |
|
206 cc Tavan sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ozan İPEK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2011 Konum: Çrorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ozan İPEK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 12:22 |
Merhabalar..
206 cc aracımın üstünü Manuel açma şansım varmı ? Cabrio hidroliğini boşaltarak yapılabildiği söylendi bu oluyormu oluyorsa. Nerden nasıl yapılmalı değerli yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fondaki muzige dikkat derim ![]() |
|
![]() |
|
Ozan İPEK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2011 Konum: Çrorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ozan İPEK
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok tşkler hemen deniyorum
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Rica ederim.
Not: Ayni soruyu iki farkli yerde acmayiniz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ozan İPEK
Servis bu otomatiği yapmak için 4.500tl para istedi birde bana 4 parça aldırdılar olcak die 1000 tl odedim sonrada 4.500 daha cıkardılar manuel oluyosa ne gerek var okadar paraya vallahi birkez daha ALLAH razı olsun
|
|
![]() |
|
Denediniz mi, manuel oldu mu? Allah sizden de razi olsun. Düzenleyen koliva - 10 Haziran 2011 Saat 13:22 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ozan İPEK
Açtımda alyan bulamadım :D zor oldu birde arka bagajı one dogru acarken takılıyo oraya bişi sokuluyo ama bulamadım
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
sizin tavan sisteminiz mi çalışmıyor?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |