Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 çokmu sorunlu yoksa şehir efsanesimi ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 çokmu sorunlu yoksa şehir efsanesimi ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zemus_206 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zemus_206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 çokmu sorunlu yoksa şehir efsanesimi ?
    Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 14:08
merhaba arkadaşlar 206 mı alalı henüz 2 ay olmadı.
çevermizde olsun nette olsun 206 ların çok sorunlu,çürük,en ufak kazada dağılan ,ön takımdan bir parça bozulursa kople indirilip değişmesi gerek vs vs vs bu duyumları duydukça okudukça moralim bozuldu arabadan soğucam nerdeyse.
arabamı internete hepimizin bildiği siteden aldım.özellikleri xt-abs-esp vb özellikleri var diye beğendik
bizim şehirde hatta aynı mah.çıkınca sahibiyle hemen  görüştük .neyse arabanın tüm ağır bakımları yeni yapılmış km si 138 binde 2000 model içi dışı çok temiz diye pazarlıkla 12.500 aldık.
notere gitmeden az evvel abs vb şeylerin olmadığını emin olmadığı çocukların yazmış olduğunu söğledi.neyse dedik gene iyi fiyatı (burda bu paraya şahin satıyorlar)noterde üzerime aldım parayı verdik vee modelin xt deil xr olduğunu gördüm..açıkcası arabadan bi anda soğudum aslında ben  en çok abs vb şeyler  bunda var diye bir çok aynı fiyattaki k arabayı kafamda eledim ve buna yöneldim..
eşim boşver iyi araba birazda bizden oldu falan derken.birde heryerde peugeot 206 ların çok kötü olduğu söğlentileri beni açıkçası çok üzdü..
ama arabaya bakıyorum  hoş  pek ufak arabaları sevmezdim ama yavaş yavaş ısındım arabaya
şunuda biliyorum  insanlar passata bile laf atmışlar ve daha bir çok iyi arabaya
bi elektironik alet alıyorsunuz ne iyi marka ve iyi para veriyorsunuz oda ne alet bozulur art arda
arkadaşınızda aynı aletten uyduruk modeli vardır taş gibi sağlam durur.diyeceğim birazda şans işi diye düşünüyorum bu işleri..ve beni araba konusunda aydınlatmanızı istiyorum.
birde arabada  olan çapraz fren sistemiymiş umarım buda palavra değildir..

Yukarı Dön
vbmaster Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı vbmaster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 14:10
Hocam Pug gönül işi cebini yakar ama bakmazsan her aaraba aynı bence. Güzel fiyat allah mübarek etsin kazasız belasız günlerde bin çok kafana takma masraf her arabada var ...
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...

Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model
1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II)
Otoban faresi :) ARh(+)
Yukarı Dön
phaselispa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Nisan - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı phaselispa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 14:11
benim deneyimim 7 ay oldu arabayı alaı her araba gidi triger eskimişti onu değiştirdim. daha bi defa tık demedi. maşşalaaaaah
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ

Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır

Alex "De" Souza
Yukarı Dön
boraa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı boraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 14:13
bu aracı alanların %39 kısmı memnun kalmıyor.sen takma kafana şans işi bu.arabadan memnunsan sorun yok.Approve
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :)
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 14:20
206 sorunlu safsatalarına kesinlikle inanma kardeşim bizde 2007 model 206 var hala ilk günkü gibi yemin ediyorum 1 kere sorun çıkarmadı hem şu bakımdan düşün sorunlu bi araç olsa dünyada 5 milyon satarmı sence çık dışarı adım atıyosun 206.boş laflara inanma bin arabana geç

HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
Öner Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Öner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 14:23
hayırlı olsun öncelikle. kazasız belasız inş.
konusan ınsanların %90a yakını hıc pug sahibi olmamıstır. Ön yargı yüzünden olsa gerek. Mılletın agzı torba da değil sonucta herkez konusuyor. Gülme ben memnunum yağını suyunu veriyorum sorunda çıkmıyor inş da yolda bırakmaz. Yani sonuç olarak bilende konuşuyor bilmeyende.

206 X-Design 2006 1.4
Yukarı Dön
monur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Nisan - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 17:36
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.2000 model bir araç elbette ufak tefek masrafları olacaktır.Bende senin gibi çok ön yargılı bakıyordum ama arkadaşımın dediği gibi Peugeot sahibi değildim.Dışarıya kulak asmamanı ve aracının keyfini sürmeni dilerim.
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
Yukarı Dön
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 17:41
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. 2 yıl 206 5K kullandım sattım 206 3K aldım memnunum 206 ile devam :) sorun yok :)) sen ona bakarsan oda sana bakar. kullanıcı çok önemli..
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 17:46
hikaye bunlar, bende 307 aldıkdan sonra senin gibi söylenenlere çok takıldım ama 8 ay oldu hiç sorun çıkartmadı bakımları dışında.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zemus_206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 18:06
yorumlarınıza  çok teşekkür ederim arkadaşlar  içimi çok rahatlattınız bundan sonra milletin ağzına bakmıcam. bugün trafiğin olmadığı yerde park etme çalışmaları yaptım sanırım artık seviyorum arabamı
tekrar sağolun hepiniz..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 18:12
Kesinlikle Sağın Solun Lafını Dinleme ;
Bende 206  Kullanıyorum 144 Binde Hemde Dizel Millet Demediğini Bırakmadı...
Çok Şükür Beni Bir Defa Bile Utandırmadı... Daha Ne İsterim Yakıt Yakmaz Adeta Koklatır...
Benim için Şehir Efsanesindende Öte O Benim Diğer Yanım...
Kesinlikle Tavsiye Edebileceğim Bir Araç. Zaten Peugeot da Bunun Farkında Modeli 98 Yılından Beri Neden Rafa Kaldırmıyor Sanıyorsunuz...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 20:26
bence dolduruşa gelme gaza gel aynen devam. bakarsan bağ bakmazsan dağ... bende 206 sahibiyim sorun çıkmadı Allaha şükür yeterki hor kullanma bakımlarını eksik etme. bu her araba için geçerlidir.
saygılar
Yukarı Dön
taskin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Mayıs - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı taskin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 20:50

Bende alırken herkes demediğini bırakmadı 206 için fakat kendi sınıfında çok iyi diyebilirim (daha önce clıo kullandım) . Aracı aldığım 10 ay oldu 35.000 km yol yaptım daha öyle bır sorun felan karşılaşmadım gitmediğim tepe yayla kalmadı uzun yolda hıç motoru dınlendırmeden 1500 km yol yaptım ben yoruldum demedı.Kesınlıkle o paralara alınabılecek en iyi araçtır diyebilirim. Söyleyenler hıç kullanmışlar mı ?

Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 20:58
bakımını eksik etmezsen hor kullanmazsan hiç bişey olmaz, tabi bu sadece 206 için değil her araç için geçerlidir.

kısa ve öz olmak gerekirse... "sen ona bakarasan o da sana bakar"
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
dukenukem82 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
04 - Aralık - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dukenukem82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 21:33
arabaya gidiyo bu diye basıyolar sonra motordu kazasıydı uğraşıyolar . sakin kullanın fransız bu nazik onlar gibi Kahkaha
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg
Yukarı Dön
m.peker Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı m.peker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 22:42
araba işi şans işi bence ama puglar biraz nazik araba fakat çok keyiflidirler..
307 1.6 110 hp comfort dizel
Yukarı Dön
Yusuf Tekoglu Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
22 - Ocak - 1992

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Yusuf Tekoglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 22:44

Öncelikle Bende 206 Sahibiyim. Benimki 2004 model dizel Yakıt konusunda ford fiesta 1 bu 2 Harika yani.Şöyle Söylim Bakımsız Mercedes de Olsa Yolda Bırakır önemli olan bakımlı olması Ben Geçen Hafta Yolda Kaldım Sorun İse şarj dinomosunun Kömürleri Bitmiş e araba yani Sorunsuz araba die bişey yok arabaya biniyosunuz masraflarına katlanmayı Göze Almak Lazım.

Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...

Mercedes Vito 112 CDI VIP

34 CTC 01
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zemus_206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 22:46
evet nazik araba bende hiç hor kullanacağımı sanmıyorum .bana kalsa sinek kondurmucam üstüne sürekli elime bez alıp silesim geliyor ,araç içine kolça vb şeyler koymak istiyorum ama eşim engelliyor boşver yıkama ,silme gerek yok falan filan..eşim sürerken çukura giriyo bazen mecburi içim gidiyo ozaman..
Yukarı Dön
tayfunelliiki Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tayfunelliiki Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 00:11
Bende 206 2006 feline aldım daha önceden de 1998 306 griffe vardı arabamada çok ii bakarım tabiki oda bana :D
Tayfun ELLİİKİ
PEUGEOT 206 FELİNE
Yukarı Dön
F-Eren Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı F-Eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 00:28
git istediğine sor pejoya bi bulaşan bi daha kolay kolay bırakamıyor
nazlı bi sevgili gibi düşünebilirsin. dört dörtlük değildir sokakta hep daha iyileri vardır ama seni mutlu eder ve ayrılamazsın :)
ufak tefek şeyleri gözüne batar belki ama tadından yenmez hayırlı olsun güle güle kullanın eşinizle. (ayrıca çukurlarda için gitmesin bırak kadın rahat rahat sürsün bi alt takım değişirsin olur biter dert etme bence) 

Alkış
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 60947 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 84 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 10 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 543 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 218 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13145 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2671 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1435 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 412 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50729 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34819 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2740 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1547 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6143 12 Maduriye
konu icon Spor kış modu yanması son mesaja git 201 0 Cakirm0
konu icon P0420 arıza lambası son mesaja git 209 0 tugrullbey
konu icon YAĞ KAÇAĞI son mesaja git 295 0 JACKAL1742
konu icon Uzun far sorunu son mesaja git 410 0 Sibelicom
konu icon Motoru tamir ettirin uyarısı ve çekişten düşme son mesaja git 5890 1 msk_sansal
konu icon Yağ soğutucusu son mesaja git 536 1 MehMetC3
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
muratzengin 1
Faruk_S 1
bebetq881 1
emrekocamaz 1
bsencan 1
ulas55 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English