![]() |
|
klima |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2011 Saat 22:12 |
arkadaşlar daha oncede sordum bı cevap alamadım benm 307 de klıma calısırken kendı kendıne duruo bunun sebebı ve cozumu nedır herkes 100 tl sıkısmıs dıoda para degıl sorun tam olarak arıza nedır ?
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence bir klimacıya git manifoltla gaz basınç değerlerine bir baktır derim |
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Sıcakta çalışırken de duruyor mu?
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
yok sıcakta durmuyo sadce klıma calısırken duruyo
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Eğer gaz azalmışsa çalışırken sık sık duru gaz bitmişse çalışmaz ...
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
gazı daha gecen sene yazın bastırdık :D ayrıca ozaman kacak varmı dıyede baktık yoktu
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
duran motoru mu soğutması mı?gülmeyin sakın.
|
|
![]() |
|
fan duruyo dogal olarak sogutmada duruyo :D
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
ben ce gaz eksik bilmiyorum ilk defa böyle bir şey duyuyorum.
|
|
![]() |
|
Klima kendini kapatıyor mu? Yoksa sadece fan mı duruyo gaz ufak bir kaçakta bile yavaş yavaş azalmış olabilir. Bir ölçtür yine de ölçmeden para almazlar ...
|
|
|
![]() |
|
para sorun deıl sımdı kıbrısta okuyorum ankaraya hazıranda anca gıdıcem burdakıler ısten anlamıyolar orjınal malzemede yok burası nasıl bı ulkeyse genede baktırırz kacak varmı yokmu fan duruyo ama klımaya basıncada tık sesı gelmıyo 1 dk fln gecsın tekrar basınca calısmaya baslıyo
|
|
![]() |
|
knockout ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2010 Konum: İST PENDİK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
klima konusu açılmışken bende bişey soracağım.kontağı açınca yada marşa basıp aracı çalıştırdıktan sonra klima otomatik olarak çalışıyor bunu nasıl engellerim.
|
|
PEUGEOT 306 XT 1,8
|
|
![]() |
|
o engelennemez ya havaya gore acılır kendısı bendede oluyo :D
|
|
![]() |
|
knockout ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2010 Konum: İST PENDİK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
kışın klimanın otomatik olarak açılması açılması ilginç değilmi
|
|
PEUGEOT 306 XT 1,8
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
aracı stop etmeden önce klima açıksa çalışıncada açılır, aracı stop etmeden önce klimayı kapatmışsan yeniden çalıştırdığında klima çalışmayacaktır,
bu arada klima dijital mi bilmiyorum ben dijital için söyledim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
diigital değil maalesef
|
|
PEUGEOT 306 XT 1,8
|
|
![]() |
|
benımkı otomatık klıma havaya gore kendı calısıyo yanı aracı stop ettıgımde kapalıysa bıle kendı calısıyo havanın ısısına gore mesela araba hıc calısmamıs olsun bugun oglen arabaya bındım hava 30 dereceydı kendı kendıne calıstı
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yok metin o oyle olmuyor. Arkadasin dedigi olay bende de var. Gun geliyor araci calistiracagim, yarim kontak yapiyorum bakiyorum klima acik ve calisacak, kapatiyorum. Gun geliyor yarim kontak yapiyorum havalandirma acik gosteriyor, yine kapatiyorum. Bunlarin ikisi de araci stop ederken klima-havalandirma kapattigim halde yapiyor. Bence bu durum otomatik. Dis isiya bagli olarak kendisi aciyor ya da acmiyor. |
|
![]() |
|
genelde ben A.C.S kullanıyorumda.malum benzin fiyatları.
|
|
PEUGEOT 306 XT 1,8
|
|
![]() |
|
aracınızda benmkı gıbı full ıse klıma fln hersey otomatık kendısı acılıyo kapatsan bıle
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |