![]() |
|
Yardımcı olur musunuz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2011 Saat 11:55 |
|
Selam arkadaşlar nasılsınız?2002 model 307 im var.Satmayı düşünmediğimden özellekle uzun yolda dinlemek için bir ses sistemi takmak istiyorum araca.Abartı bir şey istamiyorum.Orta ses seviyesinde temiz ses istiyorum.İhtiyacım olan 4 kapıya kompenant , 1 mp3 çalar,1 de amfi heralde.Bütçe sınırlı, en fazla 500-600 tl. İnternetteki alış veriş sitelerinden alabileceğim bir örnek verebilir misiniz bana.Teşekkürler... |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırdır uzun zamandır yoksun pıyasada :))
600 tl ye o malzemelerın ucuzlarından ancak alırsın.
teyp olarak navıtech vs alabılırsın 150 tl veya + 50 lıra koyarsan pıoneer ın alt modelınde alabılırsın
amfı olarak xetec vector alırsın 4 kanallı 150 tl
150 lıraya kadar da 2 takım jbl falan alırsın olur bıter
|
||
![]() |
||
|
nette bak sahibindende bossman 1800w anfi 150 tl ben kullanıyorum çok memnunum
|
||
![]() |
||
|
Askerlik girdi araya.Yeni okulda göreve başlama filan derken aksattık biraz :) Markanın yanında model de söylerseniz çok memnun olurum.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
vayy topraaaaam :D
denizlilisin demek.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
cem abi 50-100 tl arasıda kablo ve işçilik de var unutmuşsun (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Benim Aracıma Taktırdığım Güzel ve Uygun Bir Tesisatçı Vardı...
Taktıklarım Pilipo Mid Takımı + JBL 1000 W Bass + Forwel 1600 Anfi + 2.El Pioneer CD MP3 Usb Teyp + Bir Çift ALPİNE 85 Hoparlör + Montaj + Kablo = 650 Lira Çook Memnun Kalacağından Eminim Teyp Hariç Geriye Kalan Herşey Sıfır... Düzenleyen AlbayDemircan - 10 Mayıs 2011 Saat 18:08 |
||
![]() |
||
|
evet haklısın :)) onları kendım yaptıgım ıcın hıc aklıma gelmedı :)))))))
|
||
![]() |
||
|
Abi Sen Benim Aracın Tesisatınıı Dinlemiştin Değilmi Oldukça Sağlam Ses Veriyor...
Düzenleyen AlbayDemircan - 10 Mayıs 2011 Saat 18:16 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |