![]() |
|
206 Navitech Teyp |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle Olmuyor CD Devri Bile Kapandı Diyebilirim Bide USB Belleğin Varsa Çok Daha Güzel Olacak...
Hatta SD Hafıza Kartın Varsada Yüklediğin Müzikleri Dinleyebilirsin... Şimdiden Hayırlı Olsun... |
|
![]() |
|
yanılmıyorsam navitech 4*45 ti ama jvc 4*50 olması lazım
|
|
![]() |
|
biraz daha para koysan 199tl ye jvc marka teypler var. onun çıkış gücü naviteğe göre çok daha ii.hemde usb de mevcut
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
:) peki abilerim yarın diyemiycem sabah gidip bi bakayım öyleyse:) bayadır takip ediyorum gözüme kestirdim alacam artık. böle kasetçalarla flan olmuyor.
|
|
![]() |
|
çerçeve içinden çıkıcak
|
|
![]() |
|
Çerçevesi İçinde Olması Lazım Ben Tam Hatırlayamacağım Ama Sanıyorum Vardı
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
iyi yani yarın bi bakıcam burda media marktta 160 tl. netten sipariş versem 150tl + kargo olucak aynı hesaba gelicek. Teyp çerçevesi almama gerek varmı peki??
|
|
![]() |
|
Aynısını Bizde Bir Arkadaşıma Aldık Şu An İçin Memnunuz ... 150 TL
|
|
![]() |
|
dostum ben bundan kullandım gerçekten çok guzel tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
Merhaba abilerim iyi akşamlar. Ses sitemi olayına çok para vermeden orjinal kaset çalar blaukpunt teybimin yerine Navitechin uygun teybini ve hoparlörlerini almak istiyorum. Okuduğum yorumlara göre veridğiniz paranın hakkını veriyor. Böyle ucuz yollu başka tavsiye edebileceğiniz marka varmı? Birde teyp çerçevesi takmadan direk bu teypi takabilirmiyiz?
Beğendğim Teypte bu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |