![]() |
|
Satıyorum 14 ınc 206 Jant Takımı..! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2011 Saat 22:50 |
||||
Arkadaşlar Bilindiği Üzere Aracıma Yeni Aldığım Jant Lastikten Sonra 206 Teneke Jantlarım Boşa Çıkmıştır... Fiyat 100 TL
Uygun Tutmaya Çalıştım Hayırlı Satışlar.. 4 Jant + 4 Kapak + Bijon Vidaları ![]() ![]() Düzenleyen AlbayDemircan - 03 Mayıs 2011 Saat 22:59 |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
albayım 15 olsa ne güzel olurdu ben hala bulamadım 15
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Biraz Daha Sabırlı Ol Elbet Düşer Sık Sık Takip Et...
|
|||||
![]() |
|||||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
hayırlı satıslar abı :)
|
|||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||||
![]() |
|||||
||||
albayım lastıklerı ne oldu bunların?
hayırlı satıslar
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Eyvallah Kardeşim Çok Sağol |
|||||
![]() |
|||||
||||
Abi Lastikler Duruyor Onları Bizim Öbür Araba İçin Değerlendirmeyi Düşünüyorum Diğer Aracın Lastikleri Bitik O Yüzden |
|||||
![]() |
|||||
||||
ama onunkı 13" jant :)) 175 70 13
|
|||||
![]() |
|||||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
kardeşim hayırlı satışlar
|
|||||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|||||
![]() |
|||||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Albay jant kapaklarını ayrı satıyor musun? Bir de o resim senin jant kapaklarına mı ait? Benimkiler eskimişte.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
:)))))
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
yaa albayım takar o lastiği ben güveniyorum ona:))
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Tabiki Uymaz Usta :))) Yav Geçen Bi Çıkma Lastikçiye Gittik Sizin Lastikleri Alırım Dedi Size İstediğiniz Ölçülerde Temiz Lastik Veririm Dedi... O Yüzden Değerlendireceğim Usta:))) |
|||||
![]() |
|||||
||||
Eyvallah Çok Sağol Biraderim |
|||||
![]() |
|||||
||||
Valla Kardeşim Benim Kapaklarda Çok Yeni Değil... Ama Resim Çeker Koyarım Siteye Beğenirsen Sana Hediye Ederim Kardeşim Ne Demek Senden 4 Kapağın Parasınımı Alıcam |
|||||
![]() |
|||||
||||
Aynen Kardeşim Albaydemircan Bu Kaçarmı Ondan Yav Ben Neredeyse 407 nin Tamponunu Bile 206 ıma Takıcaktım ![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 21 Temmuz 2011 Saat 20:11 |
|||||
![]() |
|||||
||||
Görüyorsun Demi Kardeşim Beni Yalnız Buldular... Nasılda Saldırıyorlar :))) Yetiş Dinoco m Nerdesin |
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |